Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na drogi oddechowe szczerze polecam Szczawnicę . Jeżdżę tam od 14 lat , rok w rok , raz na skierowanie , a raz prywatnie. Nie zamieniłabym tej przepięknej i przeuroczej miejscowości na żadną inną. Cudowne krajobrazy, łazęga górska i cudowne powietrze działają cuda . szczerze polecam - wszystkie sanatoria są tam rewelacyjne.
Pozdrawiam cieplutko
Witam .Moje dziecko ma 5 lat i od 3 go roku życia non stop łapie infekcje oddechowe.Od roku jest na sterydach wziewnych Pulmicort berodual ,serewent, flixotideoraz singulair na noc.Oczywiście chodzi do przedszkola ,również w okresie brania wziewów i inhalacji.Dzis złożyłam wniosek do sanatorium,za miesiąc otrzymam wiadomośc czy nam przyznano.W skierowaniu mam napisane ,ze miejsowości podgórkie .Co polecacie i czy sa jakieś ośrodki ,które trzeba omijac z daleka ,aby dziecko nie wróciło bardziej chore?dzięki i pozdrawiam.A