Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Bunek napisz nam do jakiego sanatorium jedziesz może ktoś udzieli cennych informacji ja nie byłam w żadnym
sanatorium w Krynicy nie udziele informacji szkoda Anka Bunek jak dobrze że razem jedziecie to zawsze
rażniej jeszcze trochę czasu może ktoś dołączy pozdrawiam udanej kuracji towarzystwa imprez zdajcie relacje prosimy
grazynamackowiak pisze:Witam Bunek napisz nam do jakiego sanatorium jedziesz może ktoś udzieli cennych informacji ja nie byłam w żadnym
sanatorium w Krynicy nie udziele informacji szkoda Anka Bunek jak dobrze że razem jedziecie to zawsze
rażniej jeszcze trochę czasu może ktoś dołączy pozdrawiam udanej kuracji towarzystwa imprez zdajcie relacje prosimy
Sanatorium Mielec ponoć szału nie ma ale na pierwszy wyjazd wystarczy . Wszelkie info na temat tego sanatorium mile widziane , prawdę mówiąc w Krynicy byłem tylko raz i to całe 2 godziny
anka7711 pisze:Buniek witam, ja też jadę do Mielca. Mam bezpośrednie połączenie autobusem. W Krynicy byłam tylko na wycieczce, jeden dzień. i:D
Aniu a jaką trasą jedzie autobus ? domyślam się że przez Lublin Możemy i razem jechać myślę że wszystko zależy od dogadania się np. mogę Cię zabrać gdzieś na trasie
Masz rację, jedzie przez Lublin, dziękuję bardzo za propozycję, ale chyba nie ma co komplikować. Ja jadę z koleżanką, spotkamy się na miejscu , pozdrawiam.