Pozdrowienia z Kołobrzegu

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Pozdrowienia z Kołobrzegu

Post autor: forumowicz »

Margot oj sie zaczyna dziać..... :lol: :lol: Snieżek pada to miałam na myśli :lol:
forumowicz

cześć! dużo jest ludzi w Kołobrzegu o tej porze? jak tam średnia wieku,nie tylko w Arce,ale ogólnie na baletach.pozdrawiam.
forumowicz

Cześc hm w Arce tak ,natomiast byłam w niedzielę to ulice puste ,ale wiesz to niedziela ,odsypiali zapewne.Idę dzisiaj nad morze i do centrum na piechotkę to poczaję :) Pozdrawiam cieplutko :)
forumowicz

Max dopowiadam średnia wieku? rtunku sami starsi ludzie no może po za małym wyjatkiem :oops: wyjatkami ;) :lol:
forumowicz

no tak,do tego post,to nie wszędzie grają,w Ikarze na fajfy zaglądnij
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, Kruszynko, proponuję szybki kurs jęz, niemieckiego, niektórym pomogło, albo Maxowi z Mixem przesunąć termin- średnia od razu się zmieni..... na gorszą, pozdrawiam gorąco z b, zimnego Centrum , przyjemnego wypoczynku i obfitego....jodowania życzę :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Zaglądnę Max do Ikara ,Andrzeju dzięki za pozdrowionka :) Obiadki bardzo dobre ,śniadanka i kolacje ot takie sobie, zupy mleczne do odbioru osobiście ze stolika/płatki kukurydziane,płatki owsiane :lol: / ,masażysta Pan Stefan Wyszyński gabinet nr 7 to poezja polecam jak by co naprawdę warto :) Pozdrawiam wszystkich ciepło :) :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Kruszynko
Piszesz o P. Stefanie Ja uwazam ,że zabiegi pod opieka pewnej Pani Danusi to jest tzw " miodzio " dla plci brzydkiej.
zreszta mam przyjemnośc Znać Pania ..kilkanaście lat.
Natomiast co do Tańców polecam osrodki troszkę blizej Arki -Verano czy tez San z tym ,że w obu przypadkach potrzeby jest ..tranport bo spacerek około 22 nad odkrytym Bałtykiem raczej do przyjemnych nie należy ..doświadczylem tego.. :cry:
forumowicz

Darku to przeciez oczywiste ,że panowie chwala Pania Danusię natomiast ja jestem mega zadowolona z masażyków P Stefana Wyszyńskiego. :) Pozdrawiam
forumowicz

co tam w Kołobrzegu? gdzie frekwencja największa?
ODPOWIEDZ