wybieram sie do Ciechocinek
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękowano: 1 raz
Re: wybieram sie do Ciechocinek
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
dziękuję za odpowiedzi. Na temat Szpitala Kolejowego gdzie się wybieram jest dużo miłych opinii bez problemu dostępnych na forum. Mnie jednak interesuje czy naprawdę można podreperować zdrowie i odpocząć? Baza rozrywkowa mnie mało interesuje, bardziej liczę na dobre zabiegi.
Pozdrawiam Forumowiczów
-
forumowicz
Masz rację. Najważniejsze żeby w sanatorium można było dobrze podreperować zdrowie.Maarek36 pisze:Witam ponownie,
dziękuję za odpowiedzi. Na temat Szpitala Kolejowego gdzie się wybieram jest dużo miłych opinii bez problemu dostępnych na forum. Mnie jednak interesuje czy naprawdę można podreperować zdrowie i odpocząć? Baza rozrywkowa mnie mało interesuje, bardziej liczę na dobre zabiegi.
Pozdrawiam Forumowiczów
Czy możesz napisać kiedy wybierasz się do Sanatorium Kolejowego w Ciechocinku?
-
forumowicz
Niestety te dane są mało nieaktualne. Brakuje opinii z 2015 i 2014 roku (po remoncie Sanatorium Kolejowego w Ciechocinku i zmianie właściciela).Maarek36 pisze: Na temat Szpitala Kolejowego gdzie się wybieram jest dużo miłych opinii bez problemu dostępnych na forum.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Pozdrawiam
-
forumowicz
PopieramMaarek36 pisze:Faktycznie przydałoby się więcej nowych opinii z Kolejowego...więc wszelkie informacje mile widziane.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Albo "kto czeka - nie błądzi"Pink pisze:Maarek36
Kto czeka, ten się doczeka
Jednak poczekam na informacje o Kolejowym do chwili gdy znajdę się tam osobiście, a to już wkrótce:)
tak będzie ciekawiej dla wszystkich...
Pozdrawiam