wybieram sie do Ciechocinek

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękowano: 1 raz

Re: wybieram sie do Ciechocinek

Post autor: sztani »

:) :) Marek wpisz w prawym górnym rogu (lupka )nazwę sanatorium a na pewno uzyskasz jakieś wiadomości które mogą Cię zainteresować .Nasze Sanatorium to skarbnica wiadomości trzeba tylko poszukać (wejść w odpowiednie działy). Witam na forum i pozdrawiam . :) :)
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maria123 »

Witaj Maarek36! Ciszę si, że tu napisałeś. Trafiłeś do dobrego miejsca na sanatorium. :D Ciechocinek jest to miejsce, gdzie na pewno nie będziesz się nudził, jest tu sporo rozrywek, każdy znajdzie coś dla siebie. :lol: Napisz do jakiego sanatorium jedziesz.Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

jan19557 pisze:Nie rozumiem.
Ja także.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Witam ponownie,
dziękuję za odpowiedzi. Na temat Szpitala Kolejowego gdzie się wybieram jest dużo miłych opinii bez problemu dostępnych na forum. Mnie jednak interesuje czy naprawdę można podreperować zdrowie i odpocząć? Baza rozrywkowa mnie mało interesuje, bardziej liczę na dobre zabiegi.
Pozdrawiam Forumowiczów :D
forumowicz

Maarek36 pisze:Witam ponownie,
dziękuję za odpowiedzi. Na temat Szpitala Kolejowego gdzie się wybieram jest dużo miłych opinii bez problemu dostępnych na forum. Mnie jednak interesuje czy naprawdę można podreperować zdrowie i odpocząć? Baza rozrywkowa mnie mało interesuje, bardziej liczę na dobre zabiegi.
Pozdrawiam Forumowiczów :D
Masz rację. Najważniejsze żeby w sanatorium można było dobrze podreperować zdrowie.
Czy możesz napisać kiedy wybierasz się do Sanatorium Kolejowego w Ciechocinku?
forumowicz

Maarek36 pisze: Na temat Szpitala Kolejowego gdzie się wybieram jest dużo miłych opinii bez problemu dostępnych na forum.
Niestety te dane są mało nieaktualne. Brakuje opinii z 2015 i 2014 roku (po remoncie Sanatorium Kolejowego w Ciechocinku i zmianie właściciela).
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam i dziękuję za informacje. Faktycznie przydałoby się więcej nowych opinii z Kolejowego. Mam tam być już za 10 dni, więc wszelkie informacje mile widziane.
Pozdrawiam
forumowicz

Maarek36 pisze:Faktycznie przydałoby się więcej nowych opinii z Kolejowego...więc wszelkie informacje mile widziane.
Popieram
forumowicz

Maarek36
Kto czeka, ten się doczeka ;)
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pink pisze:Maarek36
Kto czeka, ten się doczeka ;)
Albo "kto czeka - nie błądzi"
Jednak poczekam na informacje o Kolejowym do chwili gdy znajdę się tam osobiście, a to już wkrótce:)
tak będzie ciekawiej dla wszystkich...
Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ