Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Często sanatorium przypomina targowisko. Prawie codziennie pojawiają się handlarze ciuchami albo jakimiś odpustowymi drobiazgami. Poza tym zawracają głowę kuracjuszom rozmaici akwizytorzy wciskający poduszki, garnki, uzdrawiające balsamy. Oczywiście można to wszystko ignorować (tak robię), ale atmosfera targowiska nie sprzyja spokojnemu wypoczynkowi.
Tez tak macie?
A mnie to zupełnie nie przeszkadza.Nie chodzę na te pokazy, , które zwykle odbywają się w jakieś zamkniętej sali, przeważnie po obiedzie, wychodzę sobie na spacer i tyle.Nikt mnie nie zmusza do uczestniczenia, to każdy sobie sam wybiera.
Zwłaszcza te "szczere" zaproszenia wciskane przed posiłkami są wielce ujmujące.
- Zapraszamy na darmowe badania
- W mig zlikwidujesz ból trapiący cie od lat
- Przyjdź i odbierz prezent
Jeśli ktoś z nudów nie umie sobie zagospodarować czasu wolnego to łyka przynętę...
To jest bardzo podobne do łapania haseł z reklam wciskających się w nasze życie ze wszystkich stron...
Można traktować ekologicznie - nawet w lapku jest kilka koszy albo przechodząc obok traktować naganiaczy jak powietrze...
Bo oni i tak wiedzą, że szarpać za rękaw nie wolno...
...
Dla mnie sprzedaż w sanatoriach to żaden problem, akwizytorzy przecież nie chodzą po pokojach Ja nie kupuję nic na takich prezentacjach, ale osoby starsze lub niepełnosprawne traktowały to jako formę rozrywki i lubiły chodzić na takie pokazy.
Będąc na kuracji sanatoryjnej wiele razy spotkałam się z z zaproszeniem na pokazy kołder garnków innych
ulotki roznosili po pokojach stali przy wejściu na zabiegi stołowkę nigdy nie korzystałam z takiej sprzedarzy ani nigdy nie
byłam na żadnym pokazie pozdrawiam