Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
basiat pisze:Współczuję Ewiko takich spotkań, z taką panią
U mnie było zupełnie odwrotnie.....Pełna kultura, otwartość, pomoc w wyborze, miód na serce. Polecam wszystkim takie panie, jak nasze
Bo to jest ZUS dla nas i przez nas opłacany. Tak powinno być wszędzie.
Tak się zastanawiam, czy składać już wniosek czy jeszcze zaczekać. Turnus zakończyłem 27.03.2014r i tak się zastanawiam czy nie za wcześnie.
Co radzicie?
To chyba spróbuję, chociaż mam obawy bo tamto skierowanie wypełniał mi neurolog, a to będę miał od lekarza rodzinnego z racji tej że częściej jestem na wizycie u niego