Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nooooo a teraz się zaczyna "leeeekcja miłosci....ta pierwsza lekcja miłości mej, mej , mej"
......to tylko urywek piosenki, którą teraz słyszę zza drzwi, gdzie dziewczyny szaleją na parkiecie
A ja uciekłam tak na chwilkę na NS
"........komsi komsi komsa to jest miłości słodka pieśń" .....no to narka zasuwam na parkiet
Trzeba korzystać
Ale mnie ubawiliście...adresy znamy,ale długa droga przed nami.Parkiet opuściliśmy z piosenką "Ruda tańczy jak szalona" no i wszyscy wiemy ,że "Ruda okazała się być blondyną ",była też piosenka o Alice...
Ogólnie kolejny dzień świetnej zabawy....oczywiście kontynuowany nocnymi Polaków rozmowami,Pozdrawiamy bardzo gorąco.A jutro czeka nas jeszcze przygoda z Muszkieterem.