Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie prawie przedwiośnie, słonko na bezchmurnym niebie, ciepło. Śnieg jeszcze leży bo przecież nie tak dawno mocno sypało i w dużych ilościach ale teraz powoli się roztapia i mam nadzieję, że sypnie dopiero na następną zimę. Przesyłam trochę ciepła i parę promyków tam, gdzie pochmurno - może jutro będzie pięknie w każdym zakątku kraju?
W podróży do Buska przywitało nas w Radomiu słońce i dziś niestety w tymże Radomiu pożegnało.Busko bez jednej chmurki...Waeszawa cała w chmurach,zimna i nieprzyjazna.