Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam , nie wiem co przypadnie Ci do gustu-być może żadna, na początek Łuk Triumfalny, potem może Noc w Lizbonie, a potem zadecydujesz Sama bo dla mnie wszystkie są warte przeczytania- czytałem je wielokrotnie w różnym wieku i odbierałem też różnie- miłej lektury i pozdrawiam- nie są to pozycje zbyt optymistyczne- to w małej kwestii objaśnienia
Wiele lat temu miałem to szczęście że w bibliotece przeglądając książki zainteresowała się mną pani z biblioteki i zasugerowała parę książek, i tak już zostało na parę lat- dodatkiem do książek było poznanie wspaniałych ludzi których bardzo mile i ciepło wspominam, były to wspaniałe lata młodości, ale niestety bardzo dawno temu, pozdrawiam