Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ponieważ jest bardzo mało informacji o tym sanatorium, chcę uspokoić wszystkich wątpiących i obawiających się tego najmniejszego Zdroju w Polsce. Właśnie korzystam z sanatorium uzdrowiskowego. Warunki bardzo dobre, wszędzie blisko, bardzo dobra organizacja począwszy od przyjęcia, poprzez wizyty u lekarza i grafik licznych zabiegów. Personel bardzo sympatyczny. Jedzenie świeże i smaczne. W pobliżu sklepiki spożywcze, dobrze zaopatrzone. Dla chcących odpocząć- świetne miejsce. Nie ma wprawdzie żadnej kawiarenki, ale to pewnie kwestia czasu- remonty trwają. Dla osób jadących samochodem- bliskość ciekawych do zwiedzania miejsc. Jedyny mankament- to konieczność przywiezienia ze sobą ręczników, bo dostaje się tylko 1 na osobę na dłuższy czas, a "mokrych" zabiegów jest sporo, więc większa ilość- konieczna. W pokojach cieplutko, więc wszystko szybko schnie. Mamy wszystko, co nam do życia potrzebne. Mogę spokojnie polecić to miejsce tym, którzy nie słyszeli jeszcze o tej malutkiej miejscowości, bo jeszcze niedawno byłam taką osobą.
EwaResp mam kilka pytań: ilu osobowe są pokoje, czy w pokojach są czajniki do zagotowania wody, kubki, talerzyki itp., czy jest dostęp do wi-fi i jaka
jest opłata za telewizor?
Witam- jeśli chodzi o pokoje, to są przeróżne konfiguracje: 1,2 i 3 osobowe. Standard pokoi też różny- od komfortowych do takich sprzed 50 lat, ale wszystkie czyste i posiadające wyposażenie potrzebne do życia, czyli: czajnik, talerzyki, szklanki, sztućce. W łazience łatwo wysuszyć kapiące kostiumy kąpielowe i ręczniki. Niektóre pokoje mają wspólne łazienki, ale nie mam informacji, jaki tam jest standard. Radzę zadzwonić i zarezerwować sobie wcześniej pokój- ja tak zrobiłam (nr tel. 74 837 50 50 wewn.110 i 111-poniedz.-piątek, 74 837 52 34 wewn.110 i 111- sobota). W budynku Forsycja mamy dostęp do wi-fi, a opłata za tv- 10,50 zł za turnus. Można się ze mną skontaktować pisząc na adres mail: r.[email].fm. Pozdrawiam