Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fanklub Lądka-Zdrój dla kuracjuszy (i nie tylko) zainteresowanych i zauroczonych tą okolicą. Lądek i okolice, sanatoria, co warto zobaczyć, ciekawostki.
Ja również witam, Senta...
Dawno mnie tu nie było, dlatego teraz dopiero witam...
Dawno mnie też nie było w Lądku (6-7 lat temu).. niestety
Mam nadzieję, że jak tam pojadę (a wybieram się w maju) to się odnajdę...
Witam. jacky6 mówisz i masz.. jestem i chętnie się do Was przyłączę. Jestem fanką Lądka byłam w listopadzie po raz...niech dokładnie policzę...6 i jadę tam w czerwcu. Jestem tam albo w sanatorium Jubilat albo prywatnie w kwaterach u Pani Marii... teraz wybieram się do Wojskowego. Pozdrawiam wszystkich fanów.
unana pisze:Witam. jacky6 mówisz i masz.. jestem i chętnie się do Was przyłączę. Jestem fanką Lądka byłam w listopadzie po raz...niech dokładnie policzę...6 i jadę tam w czerwcu. Jestem tam albo w sanatorium Jubilat albo prywatnie w kwaterach u Pani Marii... teraz wybieram się do Wojskowego. Pozdrawiam wszystkich fanów.
jak chcesz być fanką Lądka na niebiesko pisaną to pchnij jednozdaniowy wniosek do Admina ...
on zazwyczaj szybko działa aczkolwiek późnymi wieczorami ...
na pewno przychyli się pozytywnie ...
Pink jeszcze rok temu budynek tego ośrodka wyglądał jak ruina okna z powyrywanymi okiennicami zabite dechami , uszkodzony , pozapadany dach , zarośnięte otoczenie i napis "Do rozbiórki" .....i taka ruina stoi przy alei o pięknej nazwie Marzenie