Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fanklub Lądka-Zdrój dla kuracjuszy (i nie tylko) zainteresowanych i zauroczonych tą okolicą. Lądek i okolice, sanatoria, co warto zobaczyć, ciekawostki.
smuga pisze:
"Do rozbiórki" .....i taka ruina stoi przy alei o pięknej nazwie Marzenie
Marzenia lubią się spełniać...
na pewno firm rozbiórkowych ...
ale ...
kiedy odezwą się spadkobiercy owej Marzeny ?
być może jest to jedynie kwestia czasu...
casus warmińsko-mazurski daje do myślenia ...
Jacku ten ośrodek wczasowo- sanatoryjny został sprzedany już w latach 90 dwudziestego wieku .....miał być podobno remontowany ale po pożarze już nic tam nie robiono ....i tak stoi ta ruinka na trasie do wyciągu i straszy
gorkaa pisze:i nie wszyscy dostali propozycję bycia " niebieską", " niebieskim"
ku rozwianiu wątpliwości i ku przypomnieniu...
z wnioskiem o nadanie koloru niebieskiego zafascynowani lądeckim zdrojem zgłaszają się przez pocztę / priva do J.E. Admina forum N-S a jak gminna wieść niesie - zazwyczaj wnioski rozpatrywane są pozytywnie ...
tylko trzeba o to wnioskować samemu ...
... to coś nieuniknionego jak w starozakonnym wicu, gdzie Ycek prosi Pana Boga o wygraną na loterii...
wówczas słyszy głos Pana z nieba - No Ycek - to ty sobie najpierw kup los na loterię ...
Dzieciuch pisze:Witam i jestem kolejną fanką Ladka Zdrój , pozdrawiam :):) Było super
Pora na aktualizację listy...
Witamy Dzieciuchę ...
i czekamy na choćby kilka pamiątkowych fotek z miejsc i okoliczności, które najbardziej utkwiły w pamięci
Witam i dziekuje za wstąpienie do Fan clubu Lądek Zdrój. Oczywiście fotki dolącze , tylko muszę zmniejszyć ich rozmiar , to jutro zrobie , bo dziś juz nie mam siły. Jeszcze raz pozdrawiam i życzę miłego wieczorku :);)
łośmielam łsię łzakomunikować łobraziłam łsię łokropnie łobrażona łsenta28(czyt senta28)
chyba czas na mnie ale nie wiem czy żeby się do tego przyzwyczaić że tradycyjnie jestem na końcu czy żeby zaistnieć w fan klubie pozdrawiam