SZPITAL UZDROWISKOWY
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
Re: SZPITAL UZDROWISKOWY
Mojej mamie wniosek o szpital uzdrowiskowy wypisał lekarz rodzinny . Pismo z NFZ (zachodniopomorski) mówiło o 6 miesiącach oczekiwania ale numerki spadały na łeb na szyję. Wczoraj po 3 miesiącach spadły do 0 i pojawiło się skierowanie do Połczyna Zdroju na ....12 maj. Czyli za 3 miesiące. razem 6 miesięcy. Myslę, że mama będzie zadowolona.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
- Iza03
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 10 paź 2014 12:37
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Witam
Bogutka5 to fajnie wiedzieć o wyjeździe za trzy miesiące,
Ja też chciałabym wiedzieć dużo wcześniej, mnie powiadamiano najwyżej 1 m-c wcześniej. Ale to inny fundusz, teraz mam czekać na skierowanie ok 10-cy, z wyliczenia powinnam jechać w czerwcu.
Mam pytanie do czekających na szpital uzdrowiskowy (reumatologia) z łódzkiego NFZ, czy już macie przyznane skierowanie?, z jakim numerem? ile czekaliście?
Pozdrawiam
Bogutka5 to fajnie wiedzieć o wyjeździe za trzy miesiące,
Mam pytanie do czekających na szpital uzdrowiskowy (reumatologia) z łódzkiego NFZ, czy już macie przyznane skierowanie?, z jakim numerem? ile czekaliście?
Pozdrawiam
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Witam dziś dostałam informacje z Wielkopolskiego NFZ Poznań weryfikacja pozytywna zakwalifikowano Uzdrowiskowa Rehabilitacja
dla dorosłych w Szpitalu Uzdrowiskowym numer 91 czas oczekiwania 6 miesięcy leczenie bezpłatne jeszcze bez wskazania
miejscowości leczenia krótki okres oczekiwania pozdrawiam oczekujących
Każdy NFZ ma inną kolejność i czas oczekiwania
dla dorosłych w Szpitalu Uzdrowiskowym numer 91 czas oczekiwania 6 miesięcy leczenie bezpłatne jeszcze bez wskazania
miejscowości leczenia krótki okres oczekiwania pozdrawiam oczekujących
Każdy NFZ ma inną kolejność i czas oczekiwania