Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alice pisze:W pobliżu może być ciężko,ale moja propozycja to "Galeon",fajne dancingi u nich są.
...GALEON ...Pod przykrywką marynarskiej tawerny odkrywamy więc tandetną muzykę, a co kryje się w menu? Niestety tu również niczego szczególnego nie znajdziemy, i nie zgodzę się z przedmówcami, że ceny są przyzwoite. Nic bardziej mylnego...
Alice chyba lepsze są w rejonie przyznaję się , że absolutnie nie znam Warszawy , bywam raczej okazjonalnie w tej części Polski
Lubię tandetną muzykę.....
A to chyba cytat z jakiejś recenzji? Nie mam wygórowanych ambicji i może stad ten pomysł.Zawsze bawiłam się tam przednio i przy tym pozostanę.W moim pojęciu w zabawie tkwi siła,a nie w jadłospisie knajpy
Alice pisze:Zdecydowanie tak,miejscówka niezła.Trzeba tylko jeszcze za miejscem tanecznym się rozejrzeć.
Przewidujesz tańce...
W parach czy w kółeczku...
Ale nad czym się ja zastanawiam...
Zarządzasz więc wiesz jak powinno być...
Miejsce do potańczenia pewnie znajdziesz uwzględniając lokalizację "mety"
No określenie ,,meta " jest piękne
i ,,gieneralnie " dobrze się kojarzy