Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja również dołączam się do GRATULACJI dla wszystkich forumowiczów
Adminie, dziękuję że umożliwiasz nam dobrą zabawę na NS
Życzę Wszystkim kolejnych tysięcy postów, fajnych znajomości forumowych a przede wszystkim spokoju
Gratuluję wszystkim sympatyką forum Administratorowi którzy przyczynili się do tylu wpisów
Dziękuje wszystkich że mogę być z Wami wirtualnie Dziękuje że jesteście
Pozdrawiam Całą Brać Forumową
Ależ ze mnie gapa ... nawet nie zauważyłam, że mamy już tyle na liczniku ... czas pędzi a my razem z nim.
Dziękuję Wam , że mogę być jednym z trybików w tej naszej małej społeczności
Również dołączam do gratulacji dla wszystkich którzy stworzyli te 300 tyś w każdym temacie a także dziękuję adminowi za cierpliwość,zrozumienie a czasami potrzebną interwencję