Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
nie polecam pobytu w tym osrodku powinni go zamknac jak najszybciej i sanepid tez polozyc piecze nad jadlodalnia obsluga to istne dno
jedzenie okropne podaja stare jedzenie lub nie wiadomo co to jest jedynie dobre sa zabiegi nic wiecej baza noclegowa zostawia duzo do zyczenia
pisze to bo chce uchronic was przed rozczarowaniem i innymi powiklaniami zdrowotnymi bylem tam 3 tyg i jesli bym wiedzial nie przyjechal bym tu wcale !!!
Witam. Bylem w roku 2013. Nic się nie zmieniło. Kuchnia fatalna. Porcje więcej niż skromne. Przykładowy zestaw obiadowy zupa, mamalyga pod nazwą lazanki z kapustą plus surówka z kapusty plus surówka z marchwi plus kompot. Na deser kawaleczek gniota. Brak recznikow, brak przescieradel. Stoliki brudne, bez obrusow, większość kelnerek niesympatyczna. Pokoje malutkie, ciasne, bez zasłon okiennych. Park zdrojowy to tylko nazwa. Jest to niewielki skwerek obok przelotowej ruchliwej ulicy. Aejki spacerowe - okolo 350 metrow - dziurawe , trzeba uwazac. Obok płynie ściek z siarką, śmierdzi. Okna nie otworzy się. Obsluga , planowanie zabiegow, tragiczna. Nie przestrzegają podstawowych zasad. Przykład borowina , przerwa 10 minut i kolejny zabieg siarkowa kąpiel. Zdecydowanie odradzam. Nie polecam nikomu. Byłem na pobycie komercyjym, prywatnie. Ceny stanowczo wygorowane, jakosc uslug na bardzo niskim poziomie. Pozdrawiam
Dziwie się czytając takie opinie. Jedzenie nie należy do najlepszych i tu się zgodzę ale w jakim uzdrowisku jest pyszne? Ja przynajmniej jeszcze do takiego nie trafiłam. Baza noclegowa mogłaby być lepsza- jak wszędzie ale zabiegi są na najwyższym poziomie. Nigdy nie spotkałam się żeby ktoś odmówił mi przeplanowania zabiegów czy żeby były źle ułożone.. W Swoszowicach są wody siarczkowe unikatowe na skale Europy.. silniejsze nawet niż w Busku, trzeba sobie odpowiedzieć czy się jedzie towarzysko czy w celach leczniczych, w tych drugich swoszowice są znakomite
Zgadzam się z opinią,byłam w Swoszowicach,wróciłam bardzo niezadowolona i obiecałam sobie że moja noga tam nie stanie wiecęj.Dla mnie to nie jest sanatorium tylko szpitalny oddział rehabilitacyjny,warunki niezbyt ciekawe,brak sanitariuszy do pomocy,brak windy,park maleńki ,nie ma gdzie wyjść,żadnych atrakcji natomiast wizyty lekarskie dwa razy dziennie<i po coż był mi potrzebny okulista na wizycie lekarskiej?>Takie pytanko?Nie polecam,jesli nic się nie zmieniło.
A ja 2 lata temu byłam w Szwajcarce w Swoszowicach. Warunki niezle, jest to osobny budynek po drugiej stronie ulicy. Na zabiegi i posiłki dochodzi sie do budynku Szpitala. Zabiegi bardzo dobre, na jedzenie nie narzekałam. I jest ogromna zaleta, ze na wyciagniecie ręki jest cudowny Kraków do zwiedzenia. Dobre połaczenie komunikacyjne, co prawda z przesiadką ,ale wygodnie.Ja byłam zadowolona.