Kołobrzeg marzec 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Re: Kołobrzeg marzec 2015

Post autor: Suzen »

Sławna ta restauracja" Pod Winogronami"w Kołobrzegu.Dużo osób ją zna i bywa. 8-) Dawno już w niej nie byłam. :roll:
Jednak, co się odwlecze to nie uciecze. ;)
asias
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2015 19:31
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: asias »

Witam, czy ktoś jedzie do Medikur w Kołobrzegu na portowej 18? Jadę pierwszy raz i nie wiem co i jak? co zabrac już przeczytałam, ale o której być i czy o pokoje trzeba się bić??? bo i takie rzeczy wyczytałam...:-) da ktoś znać. Jadę na turnus od 15.03.2015
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
maria6055
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 lut 2015 20:31

Post autor: maria6055 »

witam
jade do arki 24.03.2015 pociagiem :ugeek: :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

asias pisze:Witam, czy ktoś jedzie do Medikur w Kołobrzegu na portowej 18? Jadę pierwszy raz i nie wiem co i jak? co zabrac już przeczytałam, ale o której być i czy o pokoje trzeba się bić??? bo i takie rzeczy wyczytałam...:-) da ktoś znać. Jadę na turnus od 15.03.2015
Pozdrawiam
Witaj anius:-) na forum:-) ja bym zadzwonila i zapytala u żródla:-) wiem ze Panie dobieraja do pokoju wiekowo:-) o jedynki jest trudno:-) ale zadzwon do kirowniczki i zarezerwuj dwojeczke:-) i gratuluje miejsca:-) bardzo dobrze trafilas:-) pozdrawiam

Goska:
asias
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Gosiu, dziekuje bardzo za inf, dzwoniłam i ponoć juz na 1 i 2 osobowe pokoje to nie ma co liczyc bo przyjaciele z zachodniej granicy tez w tym terminie się pojawiają, myslałam, że może ktoś też jedzie i już bym kontakt nawiązała, jadę pociągiem z Gdańska. pozdrawiam
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witaj asis :kwiat: może te trójeczki nie będa tak złe..jak dobierzecie sie z koleżankami...poproś w recepcji zeby ciebie dobrała pani wiekowo..
wszystko da sie zrobić...pamiętaj że dobre słowo i uśmiech działają cuda ;)
może będzie studio wolne...tez fajna sprawa...napisz jak się już tam rozgościsz...atmosferę to my robimy...będzie dobrze..pozdrawiam Goska :serce:
asias
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Masz rację ( atmosferę to my robimy...będzie dobrze.) w każdym razie szukam kogoś kto też jedzie od 15 marca. pozdrawiam
ODPOWIEDZ