Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: aniag »

Zbigniew- I pisze:
aniag pisze:YAGA ma racje ja tez jade pierwszy raz ,ale wiem ze dam rade ,nieraz myslalam o pokoju pojedynczym ,ale teraz uwaza ze dwojka lepsza ,a wy jak myslicie
To zależy, ja zawsze jak lew walczyłem o jedynkę i nawet z beznadziejnych sytuacji wychodziłem z sukcesem (mam nieodparty urok osobisty) :lol: .
Podam taki przykład. Aniag :kwiat: ,gdybym mieszkał w trójce i po wieczornych tańcach, dla odpoczynku i nawiązania miłych relacji międzyludzkich :serce: chciałbym Cię zaprosić do pokoju na lampkę szampana, degustację nalewek i poranną pyszną kawę, to jak myślisz? Ile by mnie kosztowało, aby dać kolegom na kino? :lol:
hahaha Zbyszku no tak ,wiec poco ja ma mbrac jedynke niech sie facet o to stara (zart)
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Ramona2 »

Aniu jak pojedziesz do tego samego sanatorium i w tym samym czasie to nie masz co się martwić, Zbigniew załatwi sobie i Tobie jedynkę.
Pozdrawiam :serce:
maadziula
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2013 14:58
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: maadziula »

asia13 pisze:
maadziula pisze:A ja mam numer 783 i cisza nie ma przydziału :kwiat:
Madziula w następnym tygodniu dostaniesz przydział ;) Ja dostałam z nr.coś ponad 800 przydział na koniec kwietnia .Obyś dostała wymarzone miejsce :) Ja chciałam morze i mam. :D
A ja bym chętnie pojechała do Krynicy Górskiej tamtym razem chciałam morze dostałam góry a sumie to chyba mi już jest wszystko jedno gdzie byłe zabiegi byle zabiegi były na miejscu,Gratuluję przydziału.Pozdrawiam ,
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

ruda pisze:Zbigniew, a co Ty na to, jakby chcieli koledzy zaprosić swoje koleżanki na degustację... ;) :o :lol:
No cóż, witaj fotelu na świetlicy :lol: . Basiu, ja potrafię to uszanować. ;) Z kolei, jeśli chodzi o wspólną imprezkę. Dwa lata wstecz w Dedalu w Polańczyku miałem jednego dnia urodziny z trzema Paniami. Dwie z nich i ja z naszymi znajomymi zrobiliśmy imprezkę u mnie w jedynce. O 2.30 ktoś się doliczył na niej osiemnastu osób. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ramona2 pisze:Aniu jak pojedziesz do tego samego sanatorium i w tym samym czasie to nie masz co się martwić, Zbigniew załatwi sobie i Tobie jedynkę.
Pozdrawiam :serce:
Ramona, Ania szybko chwyta, w lot rozpoznaje zawiłości życia sanatoryjnego, jestem pewien, ze będzie super kuracjuszką :kwiat: :kwiat: :kwiat: Chętnie bym o tą jedynkę powalczył. Oj chętnie.Ale niestety, choć dokładnie dziś mija 1,5 roku w kolejce to mój numerek wynosi 24 550. :( :( :(
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zbyszku, to za pięć miesięcy może razem spotkamy się na górskich szlakach :D ...i ten szlafroczek się przyda ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Ruda :kwiat: a gdzie ty się wybierasz za pięć miesięcy :?:
Może i ja będę wtedy na szlaku ;) :D
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ruda pisze:Zbyszku, to za pięć miesięcy może razem spotkamy się na górskich szlakach :D ...i ten szlafroczek się przyda ;) :lol: :lol: :lol:
Basiu, dziś nie będę spał, chyba się rozmarzę, albo siądę na allegro i kupię duuuży ręcznik i japonki. Lampki, kieliszki, nalewki,filiżanki, szklaneczki i scyzoryk już mam. :D :D :D Pójdziemy w góry cieszyć się życiem :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Ramona2 »

Zbyszku wcale w to nie wątpię, że Ania będzie super kuracjuszką, tak jak my wszyscy tutaj.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ramona2 pisze:Zbyszku wcale w to nie wątpię, że Ania będzie super kuracjuszką, tak jak my wszyscy tutaj.
Pozdrawiam
Ramona, :kwiat: :kwiat: :kwiat: wierzę w to, a ze swojej strony, będę się starał Wam dorównać.
Zablokowany