Szczawno Zdrój sanatorium uzdrowiskowe nr. 1
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 65 razy
Re: Szczawno Zdrój sanatorium uzdrowiskowe nr. 1
Andrzej111 W kulturalnym Świecie ,kulturalni Ludzie ( a z Taka Osobą mamy chyba przyjemnosc )nie wyrażają Opini na
Temat Kogos na Forum publicznym Kogo zapewne Nie Znają Wszak to JEST ..INTERNET
PANOWIE Obu wam Życze Wesołych Świąt ,Szczęśliwego Nowego 2013 roku i pobytów w najlepszych kurortach
-darek
I jeszcze dwa słowa do "fliski". Bez przesady, nie ma potrzeby się załamywać, są gorsze miejsca jak Szczawno- prawda, że są rownież znacznie lepsze.
Ja w Szczawnie byłem pięć czy sześć lat temu i może coś się zmienilo na lepsze, ale nawet jeżeli nie to aż takiej tragedii nie ma. W tamtym czasie można było potańczyć w "Zdrojowej" i "Na Białej Sali". Z tego co słyszałem to Biała Sala została zlikwidowana więc pozostaje Zdrojowa, a poza tem jest bardzo ładna pijalnia wód gdzie można posiedzieć, pogadać, Zakład Przyrodoleczniczy również mi się podobał i również można tam oprócz zabiegów posiedzieć sobie po palmami, dobrze by było w miłym towarzystwie, no i zima zimą, ale pospacerować również można. Głowa do góry, będzie dobrze. Pozdrawiam i życzę wszystkim forumowiczom zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt oraz udanych turnusow sanatoryjnych. Najlepiej w atrakcyjnych miejscach.
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 2 razy
Pozdrawiam i proszę już nie odbiegać od tematu tego wątku.