Szczawno Zdrój sanatorium uzdrowiskowe nr. 1

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 65 razy

Re: Szczawno Zdrój sanatorium uzdrowiskowe nr. 1

Post autor: darek »

Zbychu Wszystko ok wymienialismy poglądy Niestety Komus to ..przeszkadza

Andrzej111 W kulturalnym Świecie ,kulturalni Ludzie ( a z Taka Osobą mamy chyba przyjemnosc )nie wyrażają Opini na
Temat Kogos na Forum publicznym Kogo zapewne Nie Znają Wszak to JEST ..INTERNET

PANOWIE Obu wam Życze Wesołych Świąt ,Szczęśliwego Nowego 2013 roku i pobytów w najlepszych kurortach
-darek
fliska
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2012 17:42

Post autor: fliska »

Po przeczytaniu opini,strach jechać do Szczawna Zdrój,a mam tam skierowanie :shock:
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Post autor: zbych »

Kuknąłem jeszcze na forum, a tu taka niespodzianka. To miłe, że nie wszyscy uważają mnie za zarozumiałego bufona. Dziękuję.
I jeszcze dwa słowa do "fliski". Bez przesady, nie ma potrzeby się załamywać, są gorsze miejsca jak Szczawno- prawda, że są rownież znacznie lepsze. :D
Ja w Szczawnie byłem pięć czy sześć lat temu i może coś się zmienilo na lepsze, ale nawet jeżeli nie to aż takiej tragedii nie ma. W tamtym czasie można było potańczyć w "Zdrojowej" i "Na Białej Sali". Z tego co słyszałem to Biała Sala została zlikwidowana więc pozostaje Zdrojowa, a poza tem jest bardzo ładna pijalnia wód gdzie można posiedzieć, pogadać, Zakład Przyrodoleczniczy również mi się podobał i również można tam oprócz zabiegów posiedzieć sobie po palmami, dobrze by było w miłym towarzystwie, no i zima zimą, ale pospacerować również można. Głowa do góry, będzie dobrze. Pozdrawiam i życzę wszystkim forumowiczom zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt oraz udanych turnusow sanatoryjnych. Najlepiej w atrakcyjnych miejscach. :D :D :D
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: administrator »

Andrzej111 przemyśl raz jeszcze co napisałeś bo moim zdaniem mylisz się. Uważam, że opinie osób, które były wiele razy w różnych sanatoriach są dużo cenniejsze niż opinie tych, którzy byli raz, w jednym miejscu. Po prostu taka doświadczona osoba jak Zbych ma porównanie i wie, czy ośrodek X jest rzeczywiście lepszy czy gorszy od Y. Ponadto to forum polega na tym by służyć wzajemną pomocą i przedstawianiem swoich wrażeń innym. Jeśli taka forma Ci nie odpowiada Andrzeju111 to bardzo mi przykro, mi na pewno odpowiada aktywność na forum i nie trzymanie jedynie dla siebie tego co przeżyło się podczas wyjazdu do sanatorium.
Pozdrawiam i proszę już nie odbiegać od tematu tego wątku.
fliska
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2012 17:42

Post autor: fliska »

Dziękuję zbych,zyczę śpokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia
ODPOWIEDZ