Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: basiat »

u mnie przez weekend jakiś zwrot się trafił i numerek poszedł w górę.....Zobaczymy na koniec dnia :evil:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Gosia43 pisze:Fajnie jest znowu wrócić na forum :) również poczekam sobie z wami :) na przydział do sanatorium ;) Dopiero zawiozłam dokumenty ;) Za miesiąc napisze jaki mam numer :?: ;) ostatni mój pobyt był listopad 2013r :) Jak sądzicie mam szanse na ten rok ;) :roll: miłego dnia
Witaj Gosiu :kwiat: Obawiam się, że będziesz musiała przenieść się do poczekalni na 2016 :) ...no chyba, że zaryzykujesz ze zwrotów. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
iwon28
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: iwon28 »

Witam wszystkich oczekujących. Ja na dziś mam 705 numerek. Dziś raptem ubyło 40. Mam nadzieję, że do połowy marca dostanę już przydział. Oby to był kwiecień lub maj. Pozdrawiam serdecznie oczekujących :) :kwiat:
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 17:43
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: alapa »

Iwon28 ja mam 691 i też nieciwrpliwie oczekuję na przydział. Może w tym tygodniu wszystko będzie jasne. Pozdrawiam cieplutko :kwiat:
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 17:43
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: alapa »

Iwon28 ja mam 691 i też nieciwrpliwie oczekuję na przydział. Może w tym tygodniu wszystko będzie jasne. Pozdrawiam cieplutko :kwiat:
maadziula
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2013 14:58
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4</