Wpływa ono bardzo korzystnie na serce i cały układ krwionośny. No i "kijki" również
Wiem coś na ten temat

Jurand 40jurand40 pisze:Czy wiecie ze..
Rumpologia to sztuka,która polega na analizie wgłębień, dołeczków, lini i fałdkek znajdujących sie na kobiecych pośladkach, można w ten sposób poznac charakter i osobowośc kobietyi tak
-Typ okrągłe pośladki to kobiety uczuciowe, szczere i otwarte posiadają zdolności twórcze to oddane kochanki i przyjaciółki![]()
-Typ gruszkowe pośladki to kobiety nieśmiałe zamkniete w sobie, są to kobiety wierne stałe w uczuciach szukajace partnera na całe życie![]()
-Typ pośladków serduszko to kobiety porywcze mające skłonnosci do urządzania awantur, ale są dobrymi i wrazliwymi kochankami![]()
-Typ płaski pośladków to kobieta samodzielna i niezależna, wrażliwa na piękno ale ma często zmiany nastroju![]()
Drogie Panie proszę przeanalizowac zastanowic sie i napisac który typ pasuje do was![]()

Małgorzata46 jeśli nie chcesz nie musisz brac udziału w naszej zabawie , a jeśli nie masz odwagi t to możesz napisac do mnie meil lub prywatną wiadomośc tak jak zrobiło to kilka Pań z forum/oczywiście tak jak obiecałem zachowam dyskrecje i nie podaje waszych typów ani ników/jurand40 pisze:[quote="malgorzata46 napisała
Jurand 40A Ty wróżbita jakiś jesteś że tak znasz się na kobietach i kształcie pośladków że oceniasz ich charakter , sposobu bycia ich życia prywatnego
no no to gratuluje takich zdolności