Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W Pomorzu ul. Kościuszki 15. Jeżdżę tam co rok od 4 lat. Blisko do morza ( było , bo w tym roku zejście na plażę koło pensjonatu Dajana będzie nieczynne, ze względu na budowę sztucznej rafy). Baza zabiegowa skromna , ale ogólnie jest ok.
Witam. Mam pytanie czy ktoś się orientuje jak to jest z przyjazdem i odjazdem do ośrodka w ramach prewencji ZUS, tzn. jak obowiązuje doba hotelowa. W Załączniku Nr 1 do zarządzenia Nr 51 Prezesa ZUS z dnia 27.08.2014 pisze : co do wymagań wspólnych dla świadczeniodawców, że należy zapewnić całodzienne wyżywienie od pierwszego dnia pobytu (od śniadania) do ostatniego dnia pobytu (do kolacji), z tego można by wywnioskować że doba w ramach prewencji trwa od rana dnia pierwszego do wieczora dnia ostatniego....
Pytam dlatego, bo spotkałam się z opinią, (z wyjazdu z zeszłego tygodnia), że wyganiają już rano po śniadaniu. Czyli trzeba znać swoje prawa . Dziękuję za szybką odpowiedź Pozdrawiam
Jeśli będzie mi się podobać, a na to bardzo liczę, to dlaczego by nie skorzystać z całego dnia, tym bardziej, że wiosna w pełni powinna już być Może wygrzeję stare kości jeden dzień dłużej na balkonie Pozdrawiam.