Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Emik, ja miałam od mojego lekarza dodatkowo wskazanie zmiany klimatu, stąd proponowano mi góry, albo morze. Wybrałam Kołobrzeg-była jeszcze Stegna.
W Kołobrzegu Zusowska rehabilitacja jest w Etnie ( Medikur)
Witam, jestem nowa na forum. Złożyłam po raz pierwszy wniosek w ZUS i jutro mam "spotkanie" z lekarzem w Zus-ie. Bardzo jestem ciekawa jak zostanę potraktowana. Mam nadzieję, że dostanę skierowanie do dobrego sanatorium z basenem (solankowym)
Basiu piszesz że w poniedziałek masz komisje lekarską napisz nam jak będziesz jaki dostaniesz przydział pozdrawiamy trzymamy
kciuki powodzenia jestem po
barbara61 pisze:Oczywiście Zus w poniedziałek, a nie jutro
jakbyś "ujawniła" w swoim profilu z jakiego regionu do nas przybyłaś to byłoby łatwiej późniejszą decyzję chwalić albo pomstować ...
póki co to trzymamy kciuki ...