Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich po raz pierwszy,gdyż jestem tu nowa i mam pytanie.Czy prawdą jest ,że ZUS Warszawski nie wysyła dalej niż 250 km od miejsca zamieszkania.Czy można poprosić o bardziej odległe rejony.Dziękuję.
witaj Gosiaczek63 niestety nie mogę nic powiedzieć z własnego doświadczenia,bo miłościwie panujący nam król ZUS jakoś za bardzo mnie lubi i nie może się ze mną rozstać ale osobisty narzeczony dostał dwie propozycje do wyboru - Osieczek i Stalową Wolę myślę,że prosić można zawsze a nuż coś z tego wyniknie czego Tobie serdecznie życzę pozdrawiam
Sztani może myślą,że są wtedy jeszcze bardziej anonimowi
Osoba z mazowieckiego dostała też Stegnę .Mazowieckie to duże województwo ma kilka oddziałów w rożnych miastach i inne pewnie sanatoria. radzę Gosi sprecyzować z jakiego ZUS jest .
Gosiaczku, ogólnie jest taka zasada, że każdy ZUS wysyła jak najbliżej - czyli do 200, 250 km. Ale , jeśli Twój lekarz zasugeruje we wniosku, że potrzebna jest Ci zmiana klimatu, bo..........( powinien uzasadnić), to możesz dostać i góry i morze. Ze mną tak było. Wybrałam morze