jurand40 pisze:Wiem że wiecie tylko połowa kobiet nigdy tego nie przeżyłaSloneczko pisze:Wiemy, wiemy Jurand![]()
![]()
![]()
, a druga połowa jak zwykle udaje
![]()
![]()
Mój Boże...

jurand40 pisze:Wiem że wiecie tylko połowa kobiet nigdy tego nie przeżyłaSloneczko pisze:Wiemy, wiemy Jurand![]()
![]()
![]()
, a druga połowa jak zwykle udaje
![]()
![]()

Na szczęście jest jeszcze trzecia połowaSloneczko pisze:Jurandwidocznie zadajesz się nie z tymi kobietami co potrzeba

Przepraszam...margot pisze:Zorro o 12 w południe takie sensancyjne wiadomości piszesz![]()
Mój Boże![]()
![]()
![]()
![]()

Ja byłabym za tym,żeby te badania wyszły pomyślnie i znalazły zastosowanie.Nie wiem tylko czy życie stanie się prostsze? Transparentne na pewno tak.zorro pisze:... trwają zaawansowane próby najnowszych systemów integrujących elektroencefalografię (EEG) z programami komputerowymi i aplikacjami...
Wyobraźmy sobie, że na jakimś forum... osoba A siada przy klawiaturze i pisze post... a odpowiednia aplikacja zbiera sygnały z mózgu i przetwarza je w PW, adresowane domyślnie do osoby B na temat osoby Ci ewentualnie jeszcze D...
przy okazji
Zakładając, że osoba C lub D nie utrzymuje bliskich relacji z osobą A, ale czasem kontaktuje się z osobą B, może poznać niektóre rewelacje dopiero po pewnym czasie a najczęściej dowiaduje się się przypadkiem od osoby E...![]()
Jeżeli próby systemów przejdą pomyślnie to życie stanie się prostsze, bardziej transparentne...![]()
Tak aplikacja sama zredaguje PW i prześle do osoby B oraz do wiadomości do osoby C i D oraz E na wszelki wypadek aby można było zweryfikować system, czy przypadkiem nie zniekształca rewelacji...![]()
![]()
Czego to ludzie nie wymyślą...![]()
![]()
![]()
Ale na nasz użytek taka aplikacja wydaje się zbędna... bo zanikłaby zupełnie sztuka pisania... jak zanika sztuka czytania i myślenia... przez te wszystkie aplikacje...

Więc pewnie Zorro reprezentuje tą trzecią połowejurand40 pisze:[quote="zorro"napisał/a/
Na szczęście jest jeszcze trzecia połowa![]()
![]()
(jak w hokeju...) o której Jurand40 nie wie...