Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam
bardzo dobre opinie są o tym sanatorium, wszystko na miejscu (rehabilitacja, w tym basen) łącznie z tańcami po zabiegach. Na wyżywienie nie będziesz narzekał. Sanatorium ma swoją stronkę internetową. Powinieneś odnaleźć wcześniejsze posty, ze szczegółami. Od 15.09 też będę w Krynicy, ale w innym ośrodku. Udanego pobytu i powrotu do zdrowia życzę.
Witaj Basiu! Czytałem o tym sanatorium na stronie ale chciałbym posłuchac opini ludzi którzy tam byli Dzięki za odpowiedz To moze kawka na miejscu? Pozdrawiam!!!
W tym sanatorium byłem w tym roku od 22 kwietnia do 13 maj jest to jedno z najlepszych sanatoriów w Krynicy Zdroju wyżywienie bardzo dobre, zabiegi na wysokim poziomie w tym samym budynku , balety u szwejka na miejscu chociaż sala przypomina lata 80 . ogólnie obsługa bardzo miła jest to jedno z nielicznych sanatoriów w Polsce gdzie można wracać do 23 bez żadnych konsekwencji . Byłem wcześniej w dwóch innych sanatoriach gdzie jak wróciłeś po 22 zaraz na drugi dzień lądowałeś na dywaniku u dyrektora sanatorium. Ogólnie sanatorium na wysokim poziomie