Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: Zbigniew- I »

Yaga, Ty chyba komuś podpadłaś w tym NFozie, bo mi dziennie więcej numerków spada. Wczoraj Tobie 123 a mi 139, dzisiaj Tobie 274 a mi 295, jak to jest? :)
gaik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2015 15:23
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: gaik »

poznanianka pisze:A mój numerek jak zaklęty stoi w miejscu :( ....406 od prawie 10 chyba dni ,,,, :( .....to chyba kara za ten wyjazd do Lądka ;) ale ja tak kocham Lądek ,,,więc przyjmuję to na klatę ,,,poczekam ...pocierpię a może i tutaj wpadnie kochana mi miejscowość .... :)
Droga Poznanianko,tak ciezko schodzą te numerki w Wielkopolskim,ja mam 117 od 9 dni :shock:
maadziula
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2013 14:58
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: maadziula »

dzisiaj 623 i nic Pozdrawiam oczekujących :kwiat: :kwiat: :kwiat:
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

Wielkopolska nareszcie ruszyła :D :serce:
Dzisiaj spadek trochę ponad 250 sztuk.
Oby tak dalej :D
Mam 5700 :kwiat:
Awatar użytkownika
Yaga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2015 14:59
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Yaga »

Zbigniew- I pisze:Yaga, Ty chyba komuś podpadłaś w tym NFozie, bo mi dziennie więcej numerków spada. Wczoraj Tobie 123 a mi 139, dzisiaj Tobie 274 a mi 295, jak to jest? :)
Zbigniew , też się nad tym zastanawiam ,cos musi być nie tak :( Niektórzy mają większy nr. i dostali przydział , ale ja poczekam jestem cierpliwa -muszę ;) Fakt teraz to nawet nie mogę jechać. Nie wiem dlaczego u Ciebie więcej nr. spada, ale to dobrze powinienes się cieszyć. ;) Widocznie w mojej kolejce na reumatologi tak cienko będzie szło :( Jutro nowe odliczanie a kto wie, może Cię przescignę :)
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

Yaga :kwiat: , Ty chyba masz już niski numerek i to dlatego, że spomiędzy nas wyjeżdżają ludzie ze zwrotów. ja mam jeszcze bez mała 24 tys. :)
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

gaik pisze:
poznanianka pisze:A mój numerek jak zaklęty stoi w miejscu :( ....406 od prawie 10 chyba dni ,,,, :( .....to chyba kara za ten wyjazd do Lądka ;) ale ja tak kocham Lądek ,,,więc przyjmuję to na klatę ,,,poczekam ...pocierpię a może i tutaj wpadnie kochana mi miejscowość .... :)
Droga Poznanianko,tak ciezko schodzą te numerki w Wielkopolskim,ja mam 117 od 9 dni :shock:
A ja myślałam że to tylko ja nie przyciągam do siebie numerków .... ;) To czekamy razem ,,,,pojedziesz prędzej :) ....ja pewnie doczekam zimy jeśli będę spadać w tym tempie .Pozdrawiam z Warszawy ,,,dzisiaj było zimno brrrrr.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

A u mnie leci na łeb, na szyję :o :o
O rany, żeby mi tylko dali urlop :o :shock: :?
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Witam u mnie wczoraj 195 w dół :P dostałam również wczoraj odmowę z Ustronia z rehabilitacji ogólnoustrojowej :cry: powód odmowy podali ,że mój symbol choroby nie podlega rehabilitacji ogólnoustrojowej,a żeby było ciekawiej,to w zeszłym roku byłam tam na rehabilitacji na ten sam symbol i to lekarz z tego sanatorium kazał mi ponownie złożyć wniosek . Więc czegoś tu nie rozumie :?: i będę interweniować.Pozdrawiam wszystkich oczekujących :P Czy ktoś z was miał już taki problem?jeśli tak ,to proszę o poradę.
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Słoneczko,widzę,że jesteśmy z tego samego funduszu i chciałabym zapytać,ile masz jeszcze numerków.Piszesz,że Ci leci w dół,a u mnie coś przy końcówce przystopowało.Mam 600 numerków od poniedziałku i nic,zastój
Zablokowany