Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Qrczę -ale dużo mnie ominęło.Tak czytałam co napisaliście i zauważyłam że część Jurandowych komentarzy usuwał na bieżąco.No ...szkoda że musiałam pracować A ten palulo to fajny chłopak -widać bliski przyjaciel Juranda 40 i podziękowania klikał i nawet odpowiadał
Tak myślę że stokrotka może mieć przyjaciółkę np. niezapominajkę czy cuś i plusikować ile sie da.
A jednak boli co niektórych zdobywanie podziękowań nawet jeżeli gość jest na tyle ogarnięty
że ma kilka kont i przyznaje je sobie sam
Było to w odniesieniu do mojego postu,więc rozumiem że to ja jestem "co niektóry"
A wy tylko zaśmiecacie
forma wy to też do mnie?
Adamadi mam nick na tym forum i miło byłoby gdybyś chcąc mnie coś powiedzieć zwracał się po prostu do mnie.
Kiedyś już Ci napisałem że zbyt osobiście odbierasz wpisy
Alice wybacz ale nie jesteś pępkiem świata i to co piszę nie jest tylko o Tobie i dla Ciebie (nigdzie nie napisałem że post jest do Ciebie)
I Skończ z personalnymi wycieczkami bo to jest właśnie zaśmiecanie tematu
W tym momencie wezwany do odpowiedzi i ja go zaśmiecam
Jurand40 wybacz
Odpowiadasz cytując moją wypowiedź,dlatego odbieram to osobiście i bycie pępkiem świata nie ma nic do tego.
Ale,czy wiecie że ......77,5 rolek papieru toaletowego rocznie zużywa przeciętne gospodarstwo domowe w UE.
Ja wybaczam wszystko i wszystkim to forum to dla mnie dobra zabawa, trzeba czasem jak to mówi młodzież wyluzowac , a tu wszystko bierze się na poważnie jakieś śledztwa zaszczuwanie itp
Wiem ze wiele ludzi zrezygnowało z forum wręcz boi się pisac o tym co myśli bo zaraz znajdzie się grupa co zrobi porzadek, mi też dano do zrozumienia cytuje nie dasz rady Jurand nas jest wiecej... moim zdaniem jutro wstanie nowy dzień i trzeba robic swoje