Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Co ja bym zmienila cofajac sie wstesz - to tylko nie ktore dni , miesiace a moze i lata
- poddalam bym do korekty,,, wiec to tylko marzenia nic sie nie da ,,,, cofnac
Zyjmy tak zeby miec mile wspomnienia w ,,, i przyszlosci i terezniejszosci
Czasem, gdy zbyt długo zwlekamy, musimy potem daleko wędrować, by dotrzeć do miejsca, w którym przeżyjemy coś niezwykłego, co dawniej mieliśmy na wyciągnięcie ręki...
Jak sobie przypomnę co było w zeszłym roku o tej porze to łzy radości cisną mi się do oczu ...właśnie rok temu zostałam babcią i trzymałam na rękach cud świata a teraz za nim biegam
Pamiętam
Wspaniały to był dla mnie czas ale nie umiałam go dobrze wykorzystać
Powiem jak moja babcia i mama : " gdyby wróciły moje młode lata i miałabym ten rozum co teraz
to byłabym najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi"