Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja zauważyłem, że po powrocie z turnusu miałem przez dłuższyc czas bo pewnie jeszcze z dobry miesiąc jakiś taki syndrom dziwny... Opowiadałem ciągle o życiu w sanatorium i porównywałem je z życiem prywatnym - obecnym. Patrząc na to z góry, człowiek strasznie wsiąka tym pobytem i nie jest to moim zdaniem takie zupełnie "normalne".
Dobrze, że syndrom szybko mija.
PS doświadczenie dające sobie wyobrazić co się dzieje z psychiką ludzi w wojsku bądź na misjach...
Witam.Ja będąc pierwszy raz w sanatorium nie wiedziałem po co tu przyjechałem ,gdy rozmawiałem w pierwszych godzinach z kuracjuszami to strasznie się dziwiłem jak oni mówili ze sa już 6 10 raz .Mówilem ,że więcej nie pojadę i takie przekonanie miałem do końca pobytu,a gdy wrocilem to tak samo ja ty daro miałem a później zaczelem myśleć o wtórnym wyjeżdzie.Coś w tym jest W kwietniu jadę też do Rymanowa.POzdrawiam.
Witaj.Ja dopiero mam zamiar jechać do Rymanowie i nie wypowiem jak jest naprawdę,ale spośród kuracjuszy co mieli zaszczyt przebywać panuje bardzo pozytywne opinie.