Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Madziula, zapomniałam napisać w nowszej części są duże balkony, pokoje 2-osobowe standardowe, natomiast 3 są bardzo duże , ja mieszkałam w 3 pok 44 , balkon narożny duży. Ale to jest tylko w części nowszej , nad recepcją , internet jest w całym ośrodku , trzeba poprosic o hasło .
dobrego odpoczynku, jeśli coś jeszcze to pytaj
Zbigniew- I pisze:Yaga, u nas to popłynęły dzisiaj i to z siłą wodospadu, jeszcze nie widziałem takiego osiągnięcia. O godzinie15.30 jeszcze działała przeglądarka i spadło 794 numerki.
Się nie ciesz tak i nie mów o tym głośno bo w poniedziałek wyrównają
Witam oczekujących gratulacja Madzia przydziału sanatorium przynajmniej już wiesz gdzie jedziesz i na walizkach
czas szybko zleci a my jeszcze czekamy dziś w przeglądaece numer 64 jeszcze bez wskazania miejsca wyjazdu
pozdrawiam