Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: emi13214 »

W wielkopolskim NFZ tak średnio spada po 100-150 numerków dziennie. Jak się uda to jutro a najpóźniej w piątek powitam 4 z przodu.
A potem to już pewnie poleci.......
Jola02
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 mar 2015 14:18
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Jola02 »

Emik pewnie że mogę, mój profil to reumatologia,aTy jaki masz numer?daleko jeszcze?Pozdrawiam
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2012 18:48
Podziękowano: 2 razy

Post autor: emik »

Ja jeszcze daleko - 13 tys. A profil mam ten sam co ty. Tyle że w czasie wakacji kolejka zwalnia, więc pewnie jeszcze trochę poczekam. Dziękuje i pozdrawiam.
Jola02
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 mar 2015 14:18

Post autor: Jola02 »

Tak w wakacje zwalnia i przed samym końcem też, mnie spadało po 30-50 numerków dziennie :) wytrwałosci życzę :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Jolu jezeli to mozliwe to daj znac kiedy zobaczylas swoj przydzial i gdzie sie wy bierasz.Ja mialam sugerowane miejscowosci nadmorskie ,ale czy ktos to bierze pod uwage tego nie jestem pewna.Czy twojprzydzial jest zgodny zzaznaczonym w skierowaniu
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2012 18:48
Podziękowano: 2 razy

Post autor: emik »

Elu, na skierowaniu to są nasze pobożne życzenia :). Oni bardziej się trzymają tego, co napisał balneolog przy kwalifikacji wniosku, ale też nie zawsze .
Awatar użytkownika
beab
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 10:23

Post autor: beab »

Jak jechałam po raz pierwszy chciałam morze :D dali mi Iwonicz :lol: Teraz tez chciałam klimat morski a wiem , ze pojadę w góry :)Krynica , Muszyna lub wysowa :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

beab troche mnie to przerazilo.Wyglada ze pozostaje tylko nadzieja.Logiki w tym nie widac. :evil:
Awatar użytkownika
beab
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 10:23

Post autor: beab »

Nadzieja :D tez trzeba ja mieć. Ja lubię i góry i morze:) Tylko , zeby to oczekiwanie było krótsze:)
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

wiesniaczkaela pisze:Jolu jezeli to mozliwe to daj znac kiedy zobaczylas swoj przydzial i gdzie sie wy bierasz.Ja mialam sugerowane miejscowosci nadmorskie ,ale czy ktos to bierze pod uwage tego nie jestem pewna.Czy twojprzydzial jest zgodny zzaznaczonym w skierowaniu
Witaj :kwiat: Jak pewnie widzisz mój staż sanatoryjny jest dość bogaty ;) Nigdy nie zgadzał się z tym co zaznaczył lekarz,ale w tym roku zaryzykowałam i gdy zbliżał się termin przydziału zadzwoniłam grzecznie do funduszu i poprosiłam o morze.Nie wiem czy to poskutkowało ,ale za kilkanaście dni patrzę w przeglądarkę i oczom nie wierzę :roll: ARKA KOŁOBRZEG. :o Może spróbuj zadzwonić :?: Zyczę Ci naprawdę fajnego ośrodka.Pozdrawiam :kwiat:
Zablokowany