Aleksandrów Kujawski
-
kecaj6508
- Kuracjusz

- Na forum od: 31 gru 2012 20:40
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 2
Aleksandrów Kujawski
-
grazyna258
- Na forum od: 05 sty 2013 16:25
Re: Aleksandrów Kujawski
Byłam na turnusie w grudniu,jeżeli
mogę coś napisać ,to okolica starszna dziura ,natomiast jezeli chodzi o zabiegi i obsługę naprawdę super.Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
-
kecaj6508
- Kuracjusz

...Dzięki za info. Możesz mi jeszcze napisać czy można tam się podłączyć pod WI-FI , bo bez dostępu do sieci nie wytrzymam 24 dni...grazyna258 pisze:Witam,
Byłam na turnusie w grudniu,jeżeli
mogę coś napisać ,to okolica starszna dziura ,natomiast jezeli chodzi o zabiegi i obsługę naprawdę super.Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
-
grazyna258
Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania ,to pytaj śmiało.
Pozdrawiam
-
kecaj6508
- Kuracjusz

Odjazd z Piły mam 5:19 w Aleksandrowie jestem o 08:18 więc chyba będzie szansa na "1" . Interesuje mnie jeszcze wiele np. czy stołówka jest w tym samym budynku, czy są zajęcia na basenie, czy jest sauna, czy cały czas jesteśmy pod kontrolą-czy żyjemy jak chcemy, co ludzie robią wieczorami itd. Nigdy nie byłem w sanatorium , więc nie mam zielonego pojęcia jak tam się żyje. Czy mogę prosić ewentualne odpowiedzi na e-mail? [email].pl Pozdrawiamgrazyna258 pisze:Dostęp do wi-fi jest jak najbardziej ,tylko jedna niedogodność trzeba wyjść na korytarz ,ale są tam fotele i całkiem dobrze się siedzia i jeszcze jedna chyba ważna rzecz,ja miałam taką możliwość i naprawdę czas spędziłam rewelacyjnie ,jeżeli masz możliwość jechać jak najwcześniej to by było fajnie ,ponieważ możesz poprosić o pokój jednoosobowy (naprawdę warto)słyszałam jak rozmawiali ludzie którzy mieli dwójki i trójki ,że leżąc na łóżkach mogą się trzymać za ręce
ale to pozostawiam już Tobie
Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania ,to pytaj śmiało.
Pozdrawiam
-
grazyna258