Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie tez się nazbierało trochę zaległości dlatego zacznę nadrabiać już od weekendu..
nie ważne jaka pogoda...działki i tak nie mam już...więc damy radę
Witam stałą ekipę na śniadaniu, jak zwykle same pyszności. Słoneczko, przysmak który robisz ja mam w lodówce od wtorku,
robię zawsze z dwóch nóżek i przedniego golonka.
Miłego dnia
Dzień dobry wszystkim. Małgosiu co za przepyszne śniadanko ale u mnie coś apetyt nie dopisuje więc na początek herbatka nie mogę kawusi .Pozdrawiam życzę miłego cieplego dnia.