Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gosia43 pisze:jurand zabardzo jesteś pewien siebie te z humorem mogą byś mnie ksiądz ani polityk nie interesują ale i ich nie krytykuje takie wybrali zawody to ich problemy ja wole spokojne życie bez stresu:) miłego wieczoru
Przecież nikt nikogo nie zmusza do czytania tematów postów które kogoś nie interesują
Tym bardziej do komentowania, a można odnieść wrażenie jak byś chciała żeby na forum było pisane tylko to co lubisz i co cię interesuje
Ale to są moje odczucia
Adamadi Czytam co mi się podoba i zaglądam Forum jest dla wszyskich Pisać mogą co chcą A inni mogą również wyrażać swoje opinie co myślą czy tak tu nie jest miłego dnia
Czy wiecie że...
90 procent mężczyzn preferuje kobiety, które na zdjęciach uśmiechają się szeroko zamiast układac usta w dziubek
Więc uśmiechajmy się szeroko
Gosia43 pisze: Adamadi Czytam co mi się podoba i zaglądam Forum jest dla wszyskich Pisać mogą co chcą A inni mogą również wyrażać swoje opinie co myślą czy tak tu nie jest miłego dnia
Nie do końca się z Tobą zgadzam Gosiu ,napisałaś że forum jest dla wszystkich i mogą pisać co chcą i z tym się w 100% zgadzam z Tobą , ale Ty dajesz przyzwolenie ...pod pewnymi warunkami .
jurand40 pisze:Czy wiecie że...
90 procent mężczyzn preferuje kobiety, które na zdjęciach uśmiechają się szeroko zamiast układac usta w dziubek
Więc uśmiechajmy się szeroko
Przyznam szczerze że jeszcze nie widziałam zdjęcia na którym ktoś się uśmiecha z ustami w dziubek -może to nie uśmiech tylko prowokacja do całuska
jurand40 dawaj tu jakieś foto z takim uśmiechem
,,,a dzisiaj mamy Grzegorza...
z kalendarza przysłów:
Na św. Grzegorza idzie zima do morza.
Groch święty Grzegorz zasiewa, soczewicę Jakub miewa.
Po świętym Grzegorzu nie paś bydła na zbożu.
wszystkim Grześkom Najlepsze Życzenia