Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ten szlachetny złocisty trunek- oczywiscie pity z umiarem, dostępny jest prawie w każdym sanatorium, ale obawiam się że przepisanego przez lekarza go nie otrzymasz- nawet przy kamicy nerkowej pozdrawiam i życzę smacznego
Trochę ogólnikowe pytanie. We wszystkich sanatoriach w jakich dane mi było przebywać były lokale w których można było spróbować zupy chmielowej, jednak marże gastronomiczne znacznie obniżały popyt na to danie. Ale nabycie złocistego trunku nie stanowiło większego problemu, no może za wyjątkiem Ustronia, gdzie do najbliższego dyskontu było ca 1500 metrów i powrót pod górę . Należy uważać żeby nie przedawkować bo nie wszyscy lekarze i pielęgniarki są przekonani co do skuteczności takiej terapii.
Pozdrawiam.
A tak w ogóle to proponuje 2 w 1
W czeskim Chodovarze funkcjonuje piwne spa, niestety nie ma podpisanej umowy z NFZ ani z ZUS [ obrazek zewnętrzny ]
Może doczekamy, że i nasze browary będą oferować podobne terapie
Kruszynko o masażystach,bąbelkach czy....... Widzę że też masz sylwestra przed komputerem i czekasz owocnie na północ.Ja jestem pod telefonem na tomografie więc nie zabawa i alkohol , nawet szampana nie powącham Jak mówi moja wnusia to nie sprawiedliwe.