Niwa Kolobrzeg 18.04-8.05.15.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Niwa Kolobrzeg 18.04-8.05.15.

Post autor: Lewek »

Princi, gdzie my tam i Ty :serce: To jasne jak słońce i nie ma o czym gadać :lol:
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Słoneczko :) dzięki za podpowiedż...ze piątek i trzynastego -mam dobry dzień hi hi i nawet tak tego nie zestawiłam :D :D mimo,że życie pisze własne scenariusze i czasami bardzo trudne....
Agalew...stanowicie fajną paczkę i zapewne w tych klimatach jakie tworzycie chetnych do Waszegu Klubu będzie przybywać....może kiedyś i ja Was poznam w realu.

a Dojrzaly ....to zdecydowany Mężczyzna i zna swoją decyzję ale droczy się .....uroczo. :oops: tym nie jest.....bo wie,że to On wybiera.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Alka... :kwiat: jest mi bardzo miło, że tak pozytywnie mnie odbierasz :D ...dzięki :serce: Nic nie stoi na przeszkodzie, tylko dobre chęci, abyś dołączyła do naszej ...jak nazwałaś fajnej paczki :D W maju planowane jest spotkanie w Ciechu. Więcej informacji znajdziesz w temacie "Spotkanie w Ciechocinku" :)
...a Dojrzałego to tak zakręcimy, że pójdzie za nami do samego piekła ;) :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

principiante pisze: a ładnie to tak umawiać się na wyjazd beze mnie :shock: :?: ..........róbta co chceta ale ja i moje soczki z Wami ;) :lol: :lol: :lol:
Princi :kwiat: :roll: ...no gdzie ja bym zostawiła Twoje soczki ;) :twisted: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

a już myślałam,że....... :roll:
w związku z powyższym pomarańcze z kawą właśnie zalałam i niech czekają ;) :lol: :lol:
Dojrzaly
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2014 13:30
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Dojrzaly »

Ruda ja już jestem zakręcony :) Myślę ze zaprosicie mnie do Ciechocinka :!: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Do Ciechocinka się nie zaprasza ...do Ciechocinka bierze się soczki i się jedzie ;) :lol: :lol: :lol:
Dojrzaly
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A skąd ja to Kobitko mam wiedzieć. Ale bylem już w Ciechocinku trzy dni prywatnie. Nawet na tańcach bylem przy muzyce Don Wasyla.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Ruda...mam Busko Zdrój od 13.05 do 3.06.2015 więc nie mogę być w Ciechocinku. Byłam tam ,,Pod tężniami,, wiadome jak było....Może drugim razem i dzięki za zaproszenie. Nim to się stanie czerpię wiedzę od Was żeby było i ach i och ....hi hi na pobytach. Znam klimaty ....ale każda podpowiedż jest cenna.

Dojrzały; przebijam. Po koncercie Don Wasyla odkupiłam sukienkę od Carmen/była mi bardzo potrzebna na sylwestra o tematyce cygańskiej/. To była zabawa hi ja rozkładałam karty a p.Prezes odczytywał co widzi hi hi a ile osób robiło sobie ze mną zdjęcia tj. z CYGANKĄ/nieskromne? ale prawdziwe/.

Wracam do kuracji....pozdrawiam z kurortu o który jak widzę dużo osób zabiega. Super ,że starania o rozwoj uzdrowiska znajdują uznanie przyjeżdzających.
Dojrzaly
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alka a możne pamiętasz w jakim lokalu oni graja? :) :kwiat:
ODPOWIEDZ