Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
a dobre zwyczaje obowiązują...
zawsze i wszędzie ...
podtekstem...
nie czyń drugiemu tego co tobie miłym nie jest...
i nie kopć cigaretów / nie puszczaj bąków komuś pod nosem ...
No właśnie nie.Przepisy dotyczą wyrobów tytoniowych,e-papieros nim nie jest.
Dobre zwyczaje mam w małym palcu,oczekuję konkretnych odpowiedzi,a nie pouczeń
Po pierwsze Koleżanko post Twój jak zauważyłaś znajduje się w temacie o wyjazdach do sanatorium i ma się do tego tematu;'' jak piernik do wiatraka ''bardziej pasuje do ''Na każdy temat. Jak się już coś pisze to trzeba spojrzeć i wiedzieć gdzie . pozdrawiam
mary jo pisze:Sorry,sorry
Skarcona,pouczona-początek mam ostry!
Dziękuję i również pozdrawiam.
Nie chciałem nikogo skarcić jeśli się tak poczułaś to przepraszam . Po prostu dział wyjazdów nie jest miejscem na pisanie o E-papierosach. temat zostanie przeniesiony do innego działu przez Admina i możesz sobie pisać do woli Mary . na temat E -papierosów.
Można mysleć ,że i Twój post wcześniejszy jest poniekąd karcący.
Ten temat zupełnie przez przypadek znalazł się w dziale"wyjazdy",zabrakło uważności ,liczę jednak,że Admin zrobi z tym porządek
Również moja porywczość wzięła górę ale walczę,walczę...