Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Margot w Ustroniu są już trzy ośrodki gdzie kieruje ZUS: RÓWNICA, RÓŻA i ORLIK.
W Równicy był Violet ja zaś w Róży, którą mogę z czystym sumieniem polecić.
W "Oceń sanatorium" masz opinię Violeta nt Równicy i moją nt Róży. Natomiast z Orlikiem podpisano umowę dopiero od tego roku.
Selene bardzo dziękuję
Czy w Róży zabiegi są na miejscu czy trzeba chodzić do Równicy.
Wielkość Równicy trochę mnie przeraża - wolę mniejsze , bardziej kameralne obiekty
Margot wszystkie zabiegi są na miejscu. Baza zabiegowa jest bardzo dobrze wyposażona. Mankamentem jest basen - nie popływasz ale jest gimnastyka w wodzie. Jedyny zabieg, na który będziesz zmuszona dochodzić to... tańce