Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
medi pisze:
Nie jestem przekonana Sztani do tego że masz rację.
Spychanie tego tematu do działu "na każdy temat" nie jest chyba dobrym rozwiązaniem .
To nie był post / wątek w jakimkolwiek stopniu nawiązujący do życia sanatoryjnego ...
medi pisze:
.... Osobiście wolę zapalić prawdziwego papieroska niż zadawalać się takim erzacem ale co człowiek to upodobania .
Bardziej niż Ci nibypalacze wkurzają mnie Ci co zaprzestali procederu palenia (czytaj:wyrwali się ze szponów nałogu) i usilnie starają się narzucić innym swoje poglądy a nawet zauważyłam że z pogardą patrzą na palaczy ...smutne że nie potrafią zdobyć się na wyrozumiałość .
tematyka palenia / niepalenia już była...
jeśli palący widzi spojrzenie niepalącego to znaczy, że nie jest to pogarda ale skarcenie, że palacz/ka złamał/a dobry zwyczaj nie szkodzenia drugiej osobie...
chcesz palić - zejdź nie tylko z linii wzroku ale i zasięgu dymku...
Ma,m dosyć Twojego wiecznego pouczania .Piszę grzecznie i mam wątpliwości ,Ty traktujesz mnie z buta :temat był .Dla mnie właśnie Ty jesteś takim przykładem "fanatyka" .Chroń mnie Panie przed fanatykami ,nie ma chyba na świecie większego zła niż to które może wyrządzić fanatyk .
....prawda boli Daj sobie spokój z kawałkowaniem moich wypowiedzi i ...dla mnie możesz pisać nawet krwistym atramentem ,nie zmieni to tego że nie bardzo masz co do przekazania .
medi pisze:
...dla mnie możesz pisać nawet krwistym atramentem ,nie zmieni to tego że nie bardzo masz co do przekazania .
kopsnąć sobie zawsze można śrugiem...
ale i tak niewiele będzie do popalenia ...
trociny śmierdzą ...
a najbardziej palaczki - całując taką zawsze człek się czuje jakby lizał popielniczkę ...
także i e-lektroniczną
Drogie Forumowiczki proszę przeczytać mój post uważnie nie ma tam słowa karcącego palaczy i tych co nie palą. wyraziłem opinię o niestosowności wątku z e-papierosem w dziale wyjeżdżam do sanatorium . Zdanie moje z resztą podzielił Admin i przeniósł wątek do działu '' Na każdy temat '' Sam poddany bylem temu nałogowi przez długi okres wiec doskonale te osoby (palące )rozumiem . Dzięki jednak chyba silnej woli i upartości nie pale już ponad 25 lat .Bliskie osoby w moim otoczeniu też popalają i nie mam wpływu na to sa dorosłe . Temat został przeniesiony do innego działu gdzie dalej można dyskutować do woli. Jeśli ktoś wcześniej moimi postami tutaj w tym temacie został przez moja osobę obrażony to przepraszam (choć raz już to uczyniłem ) Milej niedzieli dla Wszystkich .