Nowy Rok-nowe postanowienia

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
magaziata
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2011 10:10
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Nowy Rok-nowe postanowienia

Post autor: magaziata »

Kochana Kruszynko ja też mam ochotę trochę w nowym roku po podróżować, i zgodnie z noworocznym postanowieniem zaczynam od 03.01 do.......Kołobrzegu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a później zobaczymy.Narty odpadają bo nie lubię zimy,czekam do lata :roll: :roll: :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Magaziatko ach ten Kołobrzeg ;) życzę Tobie cudnego pobytu . :) :)
Awatar użytkownika
magaziata
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2011 10:10
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: magaziata »

Dziękuję bardzo,co prawda pobyt krótki,ale mam nadzieję dobrze się bawić.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Nowy Rok jest zawsze początkiem czegoś nowego, nieznanego ale także wielce obiecującego. Najczęściej jest to czas robienia uzgodnień z samym sobą nazywany postanowieniami noworocznymi. Te postanowienia mają według mnie szanse na realizacje tylko wtedy, jeżeli przebiegają na zasadzie absolutnej szczerości wobec siebie, a nie są sposobem na odsunięcie własnego poczucia winy.
Stawianie sobie celów noworocznych pod auto przymusem zawsze prowadzi do niespełnienia ich, a w konsekwencji dyskomfortu wobec samego siebie i nie rzadko dochodzenia do błędnego przekonania o niemożności realizacji wymaganych celów.
Dlatego też ja takich postanowień nie czynię. Nie mniej chciałabym być dobrą dla siebie i wszystkich wokół mnie, nie tracić nadziei i uśmiechu na twarzy.
ODPOWIEDZ