Mewa Kołobrzeg:)

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
agnes1975
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 maja 2013 22:15
Oddział NFZ: Lubelski

Mewa Kołobrzeg:)

Post autor: agnes1975 »

Będę wdzięczna za opinie:)
forumowicz

Re: Mewa Kołobrzeg:)

Post autor: forumowicz »

Agnes, wpisz w wyszukiwarkę (prawy górny róg) , Mewa Kołobrzeg - wyświetlą Ci sie opinie na temat tego ośrodka :) , jesli tego będzie za mało, wówczas pytaj o konkrety, napewno ktoś Ci odpowie :)

pozdrawiam

Basia
agnes1975
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

dzięki, już sprawdziłam ale straszna malizna, liczę na opinię tych , którzy się tam kurowali :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Agnes1975 :kwiat: odpowiedź na Twoje pytanie do łatwych nie należy ponieważ są MEWA I, II, III, IV i V :)
Do której z nich masz przydział :?:

Pozdrawiam :)
agnes1975
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Już precyzuję ;) MEWA I :D
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Agnes1975 :kwiat: gratuluję :!: Super trafiłaś. Jedyny moim zdaniem jednyny mankament to dochodzenie na "mokre" zabiegi do Zakładu Przyrodoleczniczego to ok 100m. :)
agnes1975
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Selene, dzięki :) a ganianie do zakładu mam już przetestowane, w sumie miałam nadzieję że wszystko będzie na miejscu :) a Ty wyprowadziłaś mnie z błędu ;)
Awatar użytkownika
iwon28
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: iwon28 »

Witam, właśnie wróciłam z sanatorium MEWA I w Kołobrzegu. Ogólnie można powiedzieć, ze pobyt był udany. Zabiegi prawie wszystkie na miejscu. Trzeba dochodzić jedynie na mokre zabiegi. Wyżywienie bardzo smaczne szczególnie zupy były bardzo dobre. Personel miły i pomocny. Jest jednak jedno ale.... Wiąże się ono z przenoszeniem kuracjuszy z pokoju do pokoju w czasie trwania turnusu na kilka dni przed zakończeniem pobytu. Sama miałam taki przypadek. Miałam się przenieść na cztery dni przed końcem. Powiedziano mi , że w tym pokoju będzie remont a okazało się że na ten pokój są przewidziani pełnopłatni kuracjusze. Po interwencji u Pana Prezesa i skardze na Panią Kierownik marketingu za celowe wprowadzenie w błąd odstąpiono od przenoszenia nas do innych pokoi . Uważam , że nie można tak traktować ludzi. Przecież kuracjusze z NFZ i pełnopłatni to tacy sami ludzie.
ODPOWIEDZ