e-papieros

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: e-papieros

Post autor: forumowicz »

A ja pamiętam jak nasze forumowe Słoneczko :) zaprosiłam na ten portal i podzieliłam się swoim nickiem ,bo Słoneczko nie było słoneczkiem tylko kruszynką z innego portalu prawda? i tak sobie jechałyśmy krótko ale na dwóch takich samych nickach,nawet zaproponowałam chyba jakąs cyferkę do nicka ,by nas nie mylono , aż do zmiany nicka na Słoneczko :) (admin wtedy uznał chyba jeśli mnie pamięć nie myli ,że będzie zamieszanie i zaproponował zmianę nicku koleżance)Pamietam zdziwienie Słoneczka wtedy jeszcze kruszynki :lol: jaka tutaj miła i fajna wyrozumiałośc :D
Max to jaki debil tak przyjął naszą koleżankę miłą? co?
Jak już był z niego taki debile to dawaj debila ten nick na tapetę .
:( :oops: :shock:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Maja przeczytałam do końca ,cóż ludzie czasami potrzebują by im zakreślić granice :twisted: :twisted: Czujniki dymu w łazienkach pewnie załatwiły by sprawę :twisted: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: Maja1912 »

Medi. Pewnie tak, ale na to pracodawcy zapewne szkoda pieniędzy. A może jest to efektem tego, że sygnały o paleniu w takich miejscach do niego nie docierają przynajmniej nie oficjalnie. Nie tędy droga by donosić na koleżanki w końcu razem pracujemy, ale mogły by zrozumieć też tę drugą stronę ..... Tym razem całą zimę przesiedziałam na l-4 więc dym mnie minął, teraz zbliża się lato będzie łatwiej, bo wtedy przynajmniej okna otworzą :D Trzeba szukać pozytywów a co ;) :lol: :lol:
mary jo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2015 22:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: mary jo »

Maja,doskonale Cię rozumiem.Sama/nie wiem jak to się stało :( /paliłam przez 30 lat,e-papierosa używam 3 rok.Największą dolegliwością dla mnie
był ten wszechogarniający smród,to stawało się nie do zniesienia.Dziś jak idę za kimś palącym,czuję się bardzo niekomfortowo-po prostu śmierdzi i już!
Ale rozumiem,wiem,co to nalóg.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

A ja nałogów nie rozumiem,wszelkie uzależnienia to choroba.Jak mamy katar idziemy do lekarza,jak palimy to mówimy,ze to lubimy.Polubmy katar,sraczkę 8-) :lol: :lol: :lol:
To oczywiście taki mały żarcik ale problem niestety jest.Pies drapał dym,smród,ale pomyślmy,ze są wśród nas ludzie chorzy z astmą czy innymi schorzeniami płuc. Dla nich ten dym może być zabójczy.A na sąsiada palącego na balkonie mam sposób....rozpalam grilla ;)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

Byłam chyba :? jedną z pierwszych osób na NS , która przyznała się publicznie do palenia , ale jakoś nikt w trakcie pobytów sanatoryjnych nie miał ( chyba :? ) ze mną problemów , zawsze zabieram ze sobą elegancką puszeczkę po dobrej ( byle jakich raczej nie pijam :twisted: ;) ) kawie i stoi sobie na balkoniku :D , a jeśli bywam gościem u Kogoś w pokoju to również dbam o to , aby coś ładnego dla oka ozdabiało ,,szary balkonik " ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26

Post autor: medi »

Margotko ja też nigdy nie ukrywałam że lubię dymek ,nie palę ...z oszczędności ;) :P a nie z powodu przekonania o szkodliwości palenia :? Zawsze lubiłam zapach dobrego papierosa :D :D a za swoje przekonania dam się nawet ukamieniować ...moja teściowa w życiu nie zapaliła papierosa ,w domu też się nie pali a z powodu raka płuc straciła kawał prawego płuca ......
forumowicz

Lepiej palić głupa jak papierosy,aczkolwiek papieros plus kawa z rana jest jest jak super dziewczyna kochana. Wspomnienie palacza :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

Medi ja nie mieszkam w muzeum tylko w swoim domu , nie mam Pani do sprzątania tylko sama ,,naginam jak mały samochodzik " i nie wychodzę na balkon aby zapalić ...
tak było , jest i będzie :D czy to komuś się podoba czy nie nie - oczywiście jeśli jestem w towarzystwie osób , które nie palą to nie palę , ale nie dajmy się zwariować :roll: ludzie kochani :!:
ja nie odpowiadam niepalącym :?: :!: niepalący mogą równie dobrze nie odpowiadać mnie..koniec .kropka ...
nie potrafię zrozumieć całej zamarachy z tym związanej :roll: ...moda :?: chęć ,, błysku " :?: ...są gorsze i bardziej uciążliwe dla innych , dla większości nawet na NS ;) ,,nałogi " ;)
POZDRAWIAM

https://youtu.be/7uMatSB__tI

i to jest chyba najlepsza puenta ;) :serce:
forumowicz

Margot,a co z całowaniem? Przeca z ust jedzie jak z popielniczki. Mycie ząbków nie pomaga :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ