Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: ibizka wielkopolska »

Dziękuję. Co ja bym zrobiła bez Waszego wsparcia? :serce: :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam dzwoniłam do NFZ w tym tygodniu powinno przyśc zaproszenie na wyjazd więc Gosia ten listonosz przyjdzie
do mnie czego i wam wszystkim życze ciekawa jestem jaka miejscowośc pozdrawiam oczekujących :kwiat: :roll:
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

grazynamackowiak pisze:Witam dzwoniłam do NFZ w tym tygodniu powinno przyśc zaproszenie na wyjazd więc Gosia ten listonosz przyjdzie
do mnie czego i wam wszystkim życze ciekawa jestem jaka miejscowośc pozdrawiam oczekujących :kwiat: :roll:
To wspaniale że choć Ciebie odwiedzi :D ciekaw na kiedy i gdzie ;) powodzenia
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

grazynamackowiak pisze:Witam dzwoniłam do NFZ w tym tygodniu powinno przyśc zaproszenie na wyjazd więc Gosia ten listonosz przyjdzie
To super....daj znać. Poczytaj proszę ,Napisalam do Ciebie parę słów...Busko Zdrój Marconii 13.05 do 3.06.2015 Pozdrawiam oczekujących. :serce:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Do Gosi 43 .Zobaczylam Twoj staz sanatoryjny-szacun............ja nowicjuszka z lodzkiegoNFZ-tu.Moze Ty mi rozjasnisz ta lamiglowke. Coas co wydaje sie proste jest bardzo zawile.Moze jakas logiczna podpowiedz :?: :?: :?: .16 miesiecy oczekiwania, nr 2 tygodnie wstecz ok 600 ,na dzien dzisiejszy,nr 419 i nadal nic nie wiem .........................................Kombinujemy z dziewczynami jak sie da i nic. N,umerki z mniejszym okresem oczekiwania z tym samym profilem,wieksza cyfra juz z przydzialem .Dzisiaj szef :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dal mi ultimatum w sprawie urlopu do konca tygodnia,jezeli sie nie okresle to cytuje wypad na zalegly urlo od pierwszego. :oops: :oops:
Awatar użytkownika
Iza03
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2014 12:37
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Iza03 »

Witam :kwiat:
Wreszcie coś się dzieje, po tygodniu czekania 20 numerów mniej jest: 151 :)
Pozdrawiam oczekujących
Awatar użytkownika
Atja
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 18:58
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Post autor: Atja »

O Matko, Elu, jaki ten Twój Szef niecierpliwy... i nieludzki. :evil:
Urlop zeszłoroczny zgodnie z kodeksem można wybierać do września roku następnego... :) więc nie wiem, co Mu się tak śpieszy...
Tak sobie myślę, może Ty zadzwoń do swojego NFZ i powiedz, jaką masz sytuację... 8-)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Dzieki Atja fakt niecierpliwy ,ale tu caly widz polega nie na wzieciu ale na zaplanowaniu bo inni czekaja a by sie dostosowac.Tego luzu to juz pisalam zostalo mi 21 dni za 2014 r i 36 za obecny ,wiec jest co planowac.Marzec i kwiecien to dla mnie goracy okres .Zle to zaplanowalam i za wczesnie odwiedzilam NFZ.Pierwsze sliwki robaczywki teraz bede roztropniejsza :idea: :idea:
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

Witaj Ela ;) Czytałam co dziewczyny Ci doradzały i zgadzam się z nimi :) Może porostu wybierz się do NFZ osobiście i porozmawiaj z przełożonym albo z panią zajmującą się skierowaniami do sanatorium...przedstaw swoją sytuację z szefem...A tak w nawiasie mile widziana kawa lub bombonierka ;) ;) ;) A szef to chyba jakiś nie ludzki że nie może pojąc że ta cała sytuacja nie zależy od Ciebie kiedy przydzielą sanatorium :) :) :) Jak by to dobrze było :lol: byśmy mogły same decydować gdzie i kiedy :lol: :lol: :lol: życzę powodzenia w NFZ
Ilona58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 lut 2015 15:41
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: Ilona58 »

do Słoneczka

witaj krajanko, ;)
codziennie sprawdzam mój nr skierowania (reumatologia)
dzisiaj jest nr 3827 :serce: :serce: :serce: wg ich rozpiski powinnam otrzymać skierowanie w okolicach lipca. Ciekawa jestem z jakim wyprzedzeniem świętokrzyski NFZ wydaje skierowania.
Na skierowaniu lekarz wpisał klimat morski, liczę na Kołobrzeg :D :D :D :lol: :lol: . Napisz proszę od kiedy czekasz na "przydział" i jaki aktualnie masz nr :kwiat: :kwiat:
Ilona
Zablokowany