Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A mmoj numerek to 3000 i pewnie jutro wpadnie 2 z przodu ,ale bardzo dziwie sie ze wiesniaczka w lodzkim jeszcze przy tak niskim numerku niemasz przydzialu ,bacznie sledzilam kolezanki z mojego lodzkiego NFZ i raczej przy wiekszych numerkach juz dokladnie wiedzialy hmmmm zwlaszcza ze ty listopad 2013 ,ale coz niezbadane sa wyroki NFZ
Jola02 pisze:Witaj Elu! bardzo mi Ciebie szkoda, że jesteś w takim ciągłym niepokoju i niepewności,jeszcze nikt w NFZ nie udzieli sensownej informacji,a w jakim miesiącu składałaś wniosek do NFZ-u,bo ja składałam w listopadzie 2013 i przy numerze 1717 dostałam przydział.pozdrawiam!
Jolu dokladnie 10 listopada 2013 r razem z kolezanka w jednej kopercie bo tak nam podpowiedziala dDamesa wNFZ-ecie.W skazana miejscowosc nadmorska.Fakt bardzo mnie to wyprowadz z rownowagi ,urlop urlopem ,ale mam nad glowa toporek w postaci corocznych badan i nie wiem czy zrobic to po c zy przed.Jest to duzy stres te moje badania.Troche mi sie rozchorowalo jakies 12 lat temu.Wygralam --mam nadzieje
I jeszcze jedno nie wiem dlaczego ale reumatologia
Ania mam tylko 50 mniej. Próbowałam się dzisiaj dodzwonić do NFZ ale nie udało się. Żeby mi chociaż powiedzieli ,który kwartał to już byłabym zadowolona.
aniag pisze:A mmoj numerek to 3000 i pewnie jutro wpadnie 2 z przodu ,ale bardzo dziwie sie ze wiesniaczka w lodzkim jeszcze przy tak niskim numerku niemasz przydzialu ,bacznie sledzilam kolezanki z mojego lodzkiego NFZ i raczej przy wiekszych numerkach juz dokladnie wiedzialy hmmmm zwlaszcza ze ty listopad 2013 ,ale coz niezbadane sa wyroki NFZ
Aniag ,wlasnie tak sie dzieje,ale mam pytanie czy w twoim przypadku tez raz w dol raz w gore Mam pomysl a moze ja u siebie w Grotnikach zrobie dla nas sanatorium,ponoc mikroklimat.Jest woda, piasek i lasek tylko tych co masuja brak, chyba tych zatrudnimy co miecho maceruja albo lepiej lesnikow .Co wy na to kobietkiJa juz od 6-ciu lat wiesniaczka wiec troche tych ludzi znam .Tutaj na jedna kobitke przypada chyba ze cztery chloba
ibizko wiec ja cie informuje jedziemy po 20 maja ,pasuje Ci ten termin czy niebardzo ,jesli nie przesune Ci o kilka dni,ale za to stawiasz nastepna kawusie
wiesniaczko nie jeszcze mi sie tak niezdarzylo zeby bylo raz w gore raz w dol ,ale wszystko przedemna byc moze przy tak niskim numerku takie rzeczy sie zdarzaja
Wczesniej tez zdarzaly sie takie sytuacje.Na poczatku nie zwracalam na to uwagi.Ciasteczka kawusia to gdzie ta rozpusta ,to tez sie zalape- odpust na zbijanie wagi ,jak luzik to luzik.Moze juz pora nastawiac sie na wyjazd,to szybciej przyjdzie czas pakowania waliz,na tak dlugo to jeszcze nie jechalam ,to chyba szafe trzeba bedzie przerowic i zamontowac kolka