Ekran poplułam
Co zabrać do sanatorium
- Leon43
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2014 22:24
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 1 raz
Re: Co zabrać do sanatorium
Leon43! z tego wniosek, że trzeba zabrać do sanatorium kilka par zapasowych kąpielówek. Ja chyba jak będę jechać to spakuję ,że trzy stroje kąpielowe na zapas.Leon43 pisze:przez ten epizod z dziurami w majtach zrobionymi (oczywiście)celowo przez Panią w Sanatorium wspominam je z uśmiechem na twarzy. Inaczej bym ich nawet nie pamiętał. Charakterystyczne było to, że miały taka przywieszkę z królikiem Playboya, nic poza tym.
Wow Leon.Leon43 pisze:Charakterystyczne było to, że miały taka przywieszkę z królikiem Playboya, nic poza tym.
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Nie musiałam wdziewać na siebie mokrego
Czyli mówisz ewasz, że trzy stroje kąpielowe to za mało na te bicze szkockie. Bo dziury się porobią i nie będę miała żadnego.ewasz pisze:Mario, ja miałam ze sobą trzy stroje kąpielowe i wcale nie było za dużo mając zabiegi wodne x 2 i dodatkowo jeszcze szłam na basen więc jak raz![]()
Nie musiałam wdziewać na siebie mokrego![]()
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Mario wszystko ok. Ale muszą mieć mniej jak trzy sezony. Bo widzisz u Leona ...maria_malek1 pisze:(...) z tego wniosek, że trzeba zabrać do sanatorium kilka par zapasowych kąpielówek.
Ja chyba jak będę jechać to spakuję ,że trzy stroje kąpielowe na zapas.
A potem może być skutek jak poniżej:Leon43 pisze:(...)Majty były "prawie nowe", może ze 3 sezony, (...);)
Tylko w wersji damskiej.Leon43 pisze:(...) i jajka widać na wylot. (...)