Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jolu oby nie bo ja jestem z grudnia ,a niechcialabym jeszcze narazie ) czekam na maj czerwiec wlasnie w czerwcu mija mi 18 miesiecy ,ale bardzo dziwie sie wiesniaczce bo ma tak niski numerek a niewie jeszcze nic
wiesniaczkaela pisze: :sSZok hock: wlasnie sie dowiedzialam ze moj sasiad (stary) sasiad dostal sanatorium,tez pierwszy raz ,iizreszta za moja namowa .W grudniu 2013 r wplynol jego wniosek.Dzisiaj odwiedzil Go listonosz i co tam bylo napisane Swinoujscie- Energetyk,od 24 03do 13 04 2015 rDzwonil zeby sie spytac czy nie chce jechac bo on ma zaplanowany 2 tygodniowy wyjazd do cieplych krajow.Mysle ze sanatorium to nie wczasy i taka zamiana nie moze dojsc do skutku
wiesniaczka czy ci sie cos niepomyslilo napisalas ze dostal od 24 03 wiec co siedem dni przed wyjazdem ?????? oj cos mi sie niezgadza ,a moze on mial zwroty???
Jola02 pisze:Elu skoro sąsiada wniosek wpłynął w grudniu i dostał przydział to dlaczegoTwój z listopada nie??? coś jest w tym nie tak.Pisałas że składałaś 10 listopada ,a ja 18 listopada i już dwa tygodnie jak mam przydział i czekam na wyjazd.a przy jakim numerze sąsiad dostał przydział zapytaj, bo na to wygląda że przydzielają z grudnia już.
Jolu mysle ze on nie bedzie wiedzial przy jakim numerze zap[adla decyzja o Jego wyjezdzie ,nie sledzil przegladarki, nie interesowal sie tym ,fakt ze zaplanowal inny wyjazd.Na uszko bym to skomentowala ale na forum cichosza Druga sprawa tofaktycznie dziwnie to wyglada ze u mnie to tak dlugo trwa, ale jak ktos napisal niezbadane sa dzialaniaNFZ-tu
Aniag mysle ze nie ma pomylki moze to byl a druga przesylka listu.Czytalam tutaj na forum ze ludzie dostawali nadwa tygodnie przed wyjazdem informacje o terminie i ponoc jest to zgodne z przepisami.Mysle ze on nawet nie wie o czyms takim jak zwroty,ja otym nie wiedzialam do czasu kiedy zaczelam bacznie sledzic kolejke
Ko ciu TY 290 a ja 315 . Napisz prosze kiedy skladalas wniosek Moze razem bedziemy na mecie i na dodatek w tym samym miejscu.Co mialas napisane w preferencjach
wiesniaczkaela pisze:Ko ciu TY 290 a ja 315 . Napisz prosze kiedy skladalas wniosek Moze razem bedziemy na mecie i na dodatek w tym samym miejscu.Co mialas napisane w preferencjach
Ja sama w szoku skierowanie składałam 10 pazdziernika 2014r. i było napisane termin wyjazdu około 10 m-c