Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mój medyk skierowanie wypisał w listopadzie 2013 a pismo do NFZ trafiło po koniec grudnia 2013.Myślę ,że 15 miesięcy to niezły wynik jak na nasze warunki
Dziękuję za przywitanie i serdecznie pozdrawiam A.
Witam, dostałam teraz przydział przy numerze 351. Mam skierowanie do uzdrowiska Solinka w Polańczyku 18 kwiecień do 9 maj. Cały dzień drogi z wielkopolski . Odesłałam skierowanie z prośbą o pobyt nadmorski. Zobaczymy czy uwzglednią. Pozdrawiam oczekujących
Witam iwon28 ja tez mieszkam w Wielkopolsce i nie tak straszna ta podróż...ja tez jadę po 14 godzin w góry ale zapewniam cie że warto..bardzo atrakcyjne miejsce..Ja zawsze wybieram nocne pociągi i kuszetkę...szybko zleci...pozdrawiam..
iwon28 pisze:Witam, dostałam teraz przydział przy numerze 351. Mam skierowanie do uzdrowiska Solinka w Polańczyku 18 kwiecień do 9 maj. Cały dzień drogi z wielkopolski . Odesłałam skierowanie z prośbą o pobyt nadmorski. Zobaczymy czy uwzglednią. Pozdrawiam oczekujących
Nie chcę krakać i obym się mylił ale NFZ toleruję odesłanie skierowanie z ważnych powodów osobistych bądź choroby a taki powód, że chcę pobyt nadmorski może
nie wystarczyć i obyś nie miała w ogóle z wyjazdem problemów w tej sytuacji .
Witam wszystkich oczekujących,dzisiaj dostałam przydział do sanatorium Patria w Krynicy Zdrój, przyznam że trochę przeraża mnie podróż ale j a d ę tyle czekałam i się doczekałam. Przydział dostałam przy nr.1059 (cukrzyca) na termin 24.04-15.05. Jeżeli ktoś tam już był to proszę o jakieś informacje, jadę do sanatorium pierwszy raz.Pozdrawiam