Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewasz pisze:No proszę, Panowie gustują w tym samym
Nie da się zaprzeczyć czemuś co jest dobre
Miłego dnia
No wiesz... Ewasz
Zaprzeczyć się nie da, to fakt
Dobre to dobre
A panowie czasem miewają podobne... upodobania szczególnie wtedy, gdy wiedzą co dobre...
Sloneczko pisze:Witaj Prezesie
Jakie to niesprawiedliwe
Jedni świętują , drudzy pracować muszą
Witaj Słoneczko...
Jacy jedni...
Jacy drudzy...
Co jest niesprawiedliwe...
Przychodzisz o 14.21..., strzelasz minkę i krzyczysz, że jedni i drudzy...
No taki porządek na świecie panuje...
Ależ prezesie kochany Słoneczko się tak poświęca dla dobra prezesa .Toż pazurki musi zrobić ,fryzjer dzwonił ,koleżanka piękny kostium wypatrzyła ,buciki ttrzeba było kupić na wiosnę ...no i kiedy ona ma pracować jak tyle zajęć ma żeby reprezentacyjnie wyglądać ...dla dobra prezesa ma się rozumieć
medi pisze:Ależ prezesie kochany Słoneczko się tak poświęca dla dobra prezesa .Toż pazurki musi zrobić ,fryzjer dzwonił ,koleżanka piękny kostium wypatrzyła ,buciki ttrzeba było kupić na wiosnę ...no i kiedy ona ma pracować jak tyle zajęć ma żeby reprezentacyjnie wyglądać ...dla dobra prezesa ma się rozumieć
A czy ja coś mówiłem... że coś mi się nie podoba
Jak trzeba wyglądać to trzeba...
Wiem ile poświęcenia to wymaga...