WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
adam1234
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2015 12:19
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Re: WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Post autor: adam1234 »

Cześć i Witam :) ....( 2 przydziały z Wlkp. ? ) czy to znaczy ,że tam będą sami "obcokrajowcy" ? ;) Ja jadę do Jawora.
Awatar użytkownika
maluszek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2015 10:16
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: maluszek »

Czy nikt już nie stoi w kolejce z Wielkopolski? Wszyscy już dostali przydziały? :D :D :D :D
A tak na poważnie interesuje mnie z jakiego miesiąca składania wniosku rozdzielane są teraz skierowania?
adam1234
Kuracjusz
Kuracjusz

witam - mój wniosek był złożony w grudniu 2013 i kilka dni temu dostałem skierowanie. Pozdrawiam A.
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2011 19:37

Post autor: kristi »

Witam dzisiaj dla pocieszenia nr. w górę.
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

maluszek pisze:Czy nikt już nie stoi w kolejce z Wielkopolski? Wszyscy już dostali przydziały? :D :D :D :D
A tak na poważnie interesuje mnie z jakiego miesiąca składania wniosku rozdzielane są teraz skierowania?
Ja nawet nie śmiem stanąć na końcu tej kolejki, bo przyjdzie ktoś i mnie wypchnie z niej :o :lol: Dopiero składalam wniosek z początkiem marca, tak więc chyba jeszcze sobie poczekam ;)
polonistka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2015 20:32
Staż sanatoryjny: 7
Podziękowano: 4 razy

Post autor: polonistka »

Mój aktualny numer 173 - od 1 marca tylko 3 numerki w dół - rehabilitacja 28 - dniowa w sanatorium. Dzwoniłam do NFZ i powiedziono mi, że przewidywany termin to koniec czerwca, bo właśnie wtedy kończy mi się roczny czas oczekiwania. Pozdrawiam kolejkowiczów.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

adam1234 pisze:Cześć i Witam :) ....( 2 przydziały z Wlkp. ? ) czy to znaczy ,że tam będą sami "obcokrajowcy" ? ;) Ja jadę do Jawora.
Adamie 8-) i będziesz godnie reprezentował Wielkopolskę w tym jakże odległym kurorcie :D i mam nadzieję, że odszukasz tego drugiego reprezentanta lub reprezentantkę :lol: Adamie czy próbowałeś zarezerwować pokój :?:
Ja cały czas się zastanawiam nad prywatną kuracją w tym uzdrowisku ale dojazd komunikacją krajową to kilkanaście godzin w podróży i co najmniej 2 przesiadki :(
ninak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2012 16:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ninak »

Selene :kwiat: Z Poznania do Warszawy a z Warszawy do Horyńca na błotko i siarkę :D
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Ninak :kwiat: dziękuję - tej opcji nie rozpatrywałam :D To jest bardzo dobry pomysł :D
adam1234
Kuracjusz
Kuracjusz

Selene , nie zarezerwowałem pokoju ( czy to konieczne ? ), bo mam nadzieję,że jak zajadę tam to chyba dostanę jakiś pokój :oops:
Jeszcze się zastanawiam czym pojadę ( samochód, kolej, busy lub helikopter :), to ostatnie to oczywiście żart - ale pomarzyć można , ale o opcji przez Warszawę nie myślałem. Przez Rzeszów jest rzeczywiście dużo przesiadek,
Jeszcze też nie sprawdziłem dojazdu do Horyńca przez Przemyśl. Dobrego wieczoru :) A.
ODPOWIEDZ